Compania care deține PRO TV, venituri nete în scădere
Autor: Mihai Paul
Data publicării:
PRO TV
PRO TV
Veniturile nete ale CME în România au scăzut cu 7% la rate efective, dar au crescut cu 2% la rate constante, ajungând la 146,6 milioane de dolari, iar cele din exploatare au crescut cu 12% la rate efective şi 23% la rate constante, ajungând la 27,6 milioane de dolari. 

Profitul Operaţional înainte de Dobândă, Impozit şi Amortizare (OIBDA) a crescut cu 8% la rate efective şi 18% la rate constante, ajungând la 38,1 milioane de dolari. 

Michael Del Nin, Co-Chief Executive Officer, a comentat: "Anul acesta a avut un început remarcabil, depăşind estimările noastre anterioare într-o asemenea măsură, încât să creştem aşteptările pentru anul 2019. Avem cea mai mare marjă din trimestrul 1 din ultimii zece ani, o îmbunătăţire de 18% în OIBDA like-for-like şi o creştere mai mare de 30% în fluxul de trezorerie neangajat, acestea sunt printre cele mai bune rezultate din trimestrul 1 din istoria companiei. De asemenea, aceste rezultate sunt susţinute de o creştere de aproximativ 20% a veniturilor din reclame TV pe cele mai mari două pieţe ale noastre în luna aprilie, împingând vânzările de la începutul anului până în prezent pe un teritoriu pozitiv după ce primul trimestru a fost afectat atât de impozitele din sector din România, cât şi de eşalonarea cheltuielilor legate de calendarul de Paşte din acest an". 

Citește și:Andi Moisescu, salariu-record la PRO TV. Cât primește vedeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel