Compania de consultanță VERTIK anunță extinderea serviciilor pentru companiile listate și interesate de listare la bursă
Autor: DCBusiness Team | 25 mai 2023, 19:15
VERTIK, companie de top în consultanță, în piața de capital, specializată în IR și PR, anunță extinderea serviciilor pentru companiile listate pe Piața Reglementată și piața AeRO, precum și pentru companiile interesate de listare la bursă.

Cu cea mai amplă expertiză practică locală și internațională, echipa de consultanți oferă o gamă diversificată de servicii conexe companiilor listate, în 3 direcții: Relații cu Investitorii și Relații Publice, ESG și Formare.

Daniela Șerban, Fondator și Partener coordonator VERTIK, profesionist cu peste 17 ani experienţă în piaţa de capital, la Bursa de Valori Bucureşti, în consultanţă, precum și în presa economică: 

„Numărul record de tranzacții în piața de capital și noile listări din ultimii ani, cu rezultate mixte, precum și noul context economic au determinat ca investitorii să devină mult mai atenți la modul în care o companie comunică, își asumă obiective și cel mai important, livrează rezultate. Așteptările lor față de o companie listată țin de transparență, comunicare proactivă și obiective de sustenabilitate, în cazul companiilor din piața principală. Deciziile de investiții au devenit mai complexe și țin cont de istoricul și prezența în spațiul public a companiei, în dialog cu toate părțile interesate.“

VERTIK susține echipele interne ale companiilor, printr-o abordare unică. Cu o experiență cumulată a echipei de peste 60 de ani în domeniul Relațiilor cu Investiorii (IR), atât în România cât și pe piețe internaționale, VERTIK susține zi de zi excelența, prin a însoți marii jucători în drumul lor de creștere, punem în lumină poveștile de succes, privite din 4 perspective: de marketing, legal, financiar și de comunicare.

Daniela Aldescu, Partener coordonator VERTIK, profesionist cu experiență de aproape 10 ani în relația cu investitorii și strategie, business angel:

„Punem umărul ca tot mai multe companii să își atingă obiectivele de finanțare și piață de capital, realizările clienților ne creionează propria poveste de succes. Venim cu o experiență practică din cadrul unor companii listate la BVB, în care mai mulți membrii ai echipei au activat, dar și cu o abordare strategică bazată pe o cunoaștere detaliată a realității și noutăților din piața de capital, în dialog permanent cu investitorii, analiștii și comunitatea companiilor listate.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care este noua ofertă a Guvernului pentru profesori

Guvernul României a înaintat vineri o nouă ofertă...

Abia în 5 - 7 ani România ar putea să adopte acquis-ul OCDE

Potrivit secretarului general adjunct al Guvernului,...

Fenomenul El Nino a aruncat în aer prețul cafelei robusta

Oricum prețurile erau în creștere din cauza secetei, a...

Leul s-a depreciat în raport cu euro. Curs valutar BNR

Banca Naţională a României a comunicat cursul de schimb...

A fost lansată Oferta Publică pentru banca Rothschild

O operațiune care va fi urmărită cu atenție de mediul de...

Avertismentul BNR: Bugetul este extrem de încordat

Este important ca toți angajații din sectorul public să...

Primii 12 mari datornici la bugetul de stat

Conform datelor ANAF la ora actuală există cel puțin 12...

Crossuri externe