Vin asiaticii. Ce strategie au adoptat companiile
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Asiaticii sunt interesati de investițiile imobiliare
Asiaticii sunt interesati de investițiile imobiliare
Tot mai multe industrii de la noi apelează la forță de muncă din afară, asiaticii fiind de departe cei mai numeroși lucrători străini în România.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă piața forței de muncă românescă este lipsa de personal cauzată fie de factori ce țin de pregătirea profesională, fie de rata migrației care a înregistrat valori crescute în ultimii ani. Angajatorii resimt din ce în ce mai des fenomenul migrației și optează pentru suplinirea deficitului prin deschiderea unor noi canale de recrutare. 

HR Direct Interim a început parteneriatul Asia-România prin deschiderea unei filiale în Vietnam și urmărește stabilirea de conexiuni active, încurajând beneficiile schimbului cultural și ale mobilității internaționale. 

Tendința de dezvoltare a pieței face ca deschiderea filialei pe teritoriul vietnamez să producă o serie de beneficii pentru angajatorii care își doresc soluții durabile pentru afacerile lor, angajații asiatici fiind recunoscuți pentru energia și adaptabilitatea lor. HR Direct Interim își propune să fie un liant între aceștia și angajatori, furnizând soluții imediate pentru necesarul de personal al diferiților clienți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel