Arieratele bugetului general consolidat au scăzut la 520 milioane de lei
Arieratele bugetului general...
"Am ajuns, după săptămâni de dezbateri interne şi externe, la varianta de mai jos a Organigramei. A mai fost în consultare dar o arăt din nou public pentru că orice reacţie bazată pe argumente este binevenită! În curând îmi voi asuma decizia pe marginea noii Organigrame. Da, propun reducerea numărului de posturi, scăderea numărului directorilor generali, acest lucru având - căci nu se poate altfel, consecinţa scăderii veniturilor, ajungându-se la o treaptă ierarhică cu un nivel de salarizare mai mic. Exclud din discuţie completările la salarii prin fonduri europene pe baza proiectelor. Propun comasarea unor structuri, repartizarea mai bună a resurselor umane. De la 424 posturi, această propunere de organigramă are 323 posturi. Urmează instituţiile din coordonare", a scris joi seara ministrul Muncii pe reţeaua de socializare.
Potrivit sursei citate, dacă lucrurile mergeau bine în minister, pensionarii nu aveau problemele pe care le au în aplicarea legislaţiei privind pensiile, firmele găseau uşor şomeri, cei care muncesc cinstit vedeau că Inspecţia Muncii îi respectă sancţionându-i pe cei care ocolesc legea, afectându-i pe salariaţi. "Dacă nu se vedea cu ochiul liber că sistemul public pare să se protejeze pe sine şi nu adresează nevoile oamenilor, nu se justifica nicio schimbare. Dar se justifică!", amenţionat Alexandru.
Citește și Concedierile de la ANAF și evaziunea declarată problemă de securitate naţională
Şeful de la Muncă susţine că are capacitatea de a fi obiectivă în luarea deciziilor, "după o viaţă muncită în medii de toate felurile", iar Ministerul Muncii trebuie să lucreze eficient şi transparent, în timp ce banii publici pentru sistemul public trebuie cheltuiţi cu eficienţă. .
"Cred că românii nu mai vor să vadă un om care trece degeaba prin poziţii publice. În orice poziţie ar fi acela. Ministerul Muncii trebuie să lucreze eficient şi transparent. Banii publici pentru sistemul public trebuie cheltuiţi cu eficienţă. Cei care #muncesc nu mai trebuie să simtă că au ajuns bătaia de joc a celor care nu muncesc dar beneficiază doar de susţinere politică", a mai scris Violeta Alexabdru pe Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Arieratele bugetului general...
Conform sondajelor la ieșirea de la urne, CDU/CSU au...
România, în fruntea producției...
Favoriți în sondaje,...
Se dorește verificarea...
După o serie impresionantă de...
Litiul, cobaltul și nichelul...
Oficial BCE: „Am putea ajunge la acest nivel în câteva...
Autoritățile din Grecia monitorizează situația seismică
Angajații federali obligați să...
Ursula von der Leyen merge luni la Kiev, iar Emmanuel...
SUA apără acordul propus de...
O decizie dificilă pentru...
Președintele argentinian Javier...
Care este țara europeană care plătește abonamentul...
Guvernul s-a decis în privința...
Despre ultimele decizii ale președintelui Trump, despre...
Rating susţinut de apartenenţa...
Cum poți obține 500 de lei de...
Un avertisment adresat în...
Ministrul Finanțelor se află la...
Declinul social-democraților...
Portofoliul Berkshire Hathaway,...
SUA reacționează la taxele...
Reciclarea textilelor,...
Pe de altă parte, Bitpanda, a...
Rețea extinsă de conducte...