Bitcoin, spre pragul de 100.000 USD: Ce schimbări aduce noul val de optimism cripto
Bitcoin, cea mai mare...
Airbus evoca până acum o reducere de producţie de ordinul a 30% însă aceste previziuni par acum depăşite. "Pentru următorii doi ani plecăm de la presupunerea că producţia şi livrările vor fi cu 40% mai mici decât am preconizat iniţial", a declarat Guillaume Faury. "Nu ne putem disocia de evoluţia companiilor aeriene", a adăugat Faury.
Doar 40 de aparate din cel mai bine vândut avion Airbus, A320, urmează să fie produse în fiecare lună. Guillaume Faury a dezvăluit că multe avioane care au fost asamblate sunt în acest moment parcate pentru că liniile aeriene care le-au comandat nu vor să le preia din cauza scăderii pieţei călătoriilor cu avionul în urma crizei coronavirusului. Recent, companiile aeriene Easyjet şi Iberia au făcut anunţuri în acest sens.
Citește și Aeroportul din Viena renunță la taxele de aterizare
Directorul Airbus se aşteaptă ca situaţia să dureze până în 2021, când producţia şi livrările de avioane ar urma să revină la un nivel normal. În aceste condiţii, grupul Airbus va trebui să se adapteze la această diminuare a producţiei şi să recurgă la restructurări de personal, a adăugat Guillaume Faury, care a refuzat să facă orice comentarii cu privire la numărul de angajaţi afectat de reorganizare. "Este vorba de asigurarea viitorului nostru", a spus Faury.
Airbus este lider global în aeronautică, spaţiu şi servicii conexe. În 2019, a generat venituri de 70 de miliarde de euro şi a avut 135.000 de angajaţi. De asemenea, Airbus oferă o gamă variată de avioane de pasageri, de la 100 la peste 600 de locuri. Airbus mai furnizează elicoptere, aeronave-cisternă, de luptă, de transport şi pentru alte misiuni.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Bitcoin, cea mai mare...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...