Covid-19. Cîțu promite măsuri economice
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Florin Cîțu
Florin Cîțu
Ministrul Finanţelor Publice a anunţat vineri seara că pregăteşte pachete de măsuri destinate atenuării efectului economic al epidemiei de Covid-19.

"Am discutat astăzi cu reprezentaţi ai sectorului bancar. Pregătesc pachete de măsuri, pentru persoane fizice şi companii, care să atenueze efectul economic al epidemiei COVID-19. Este o chestiune de câteva zile până apar aceste măsuri", a scris Cîţu pe Facebook.

Andreea Paul: Statul poate să cadă economic oricât de mult, aproape la infinit

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, Florin Jianu, a declarat, în urmă cu două zile, după reuniunea Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României, generat de efectele epidemiei Covid-19, că ministrul Finanţelor a vorbit despre posibilitatea schimbării termenului de plată pentru contribuţii, pentru întreprinderile mici şi mijlocii, respectiv amânarea cu o lună sau două

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel