Cutremur în Guvern după ce Cîțu și-a anunțat demisia de la șefia PNL. Cine pleacă
Autor: Mara Ivan
Data actualizării:
Data publicării:
Sedinta de Guvern
Sedinta de Guvern
Val de demisii. După Florin Cîțu, care a anunțat că demisionează din funcția de președinte al PNL, Dan Vîlceanu a anunțat și el că demisionează. 

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat, sâmbătă, că intenţionează să-şi prezinte demisia din funcţie.

"În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aş vrea, în urma acestei discuţii, să-mi înaintez demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene având în vedere faptul că am plecat într-o echipă care, (...) ca orice echipă, se baza şi pe încredere (...). Sunt convins că, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi de coeziune de care e nevoie într-o echipă guvernamentală, aşa că voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest", a afirmat Vîlceanu, la sediul PNL.

El a precizat că şi-a înaintat şi demisia din funcţia de secretar general al PNL.

Citește și Două scenarii pentru creșterea PENSIILOR. Unul optimist, celălalt de-a dreptul groaznic

Cu puțin timp înainte de anuțul lui Vîceanu, Florin Cîțu și-a anunțat demisia. 

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL).

"Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal", a declarat Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel