De unde a pornit greva spontană de la METROU. Ce spun sindicaliștii
Autor: Antonio Grigore
Data publicării:
O ramă de metrou s-a defectat
O ramă de metrou s-a defectat
Reprezentanții Sindicatului de la metrou au venit cu revendicările oficiale și susțin că problema spațiilor comerciale nu are legătură cu blocarea circulației metroului.  

''Oprirea voluntară a lucrului'' (așa cum susțin reprezentanții sindicatului că se numește blocarea circulației metroului) nu are legătură cu spațiile comerciale, se arată în comunicatul sindicaliștilor.

Oficial, sindicaliștii acuză lipsa unui dialog social cu conducerea METROREX și că se dorește reducerea salariilor cu 25%. ''Nu dorim ca multinaționalele sau corporațiile să preia conducerea metroului'', declară reprezentanții sindicaliștilor.

Citește și: Zilele libere de Paști 2021. Cum se recuperează

Solicitările către directorul general METROREX sunt ca acesta să se angajeze că nu se fac disponibilizări, nu se vor face tăieri de salarii. Sindicaliști anunță că vor protesta până când vor discuta cu directorul general METROREX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel