Chirie de 200.000 de euro, atât plătește Ministerul Investițiilor
Adrian Câciu a făcut câteva...
Alianţa, mulţi ani un model de succes, a fost afectată în urma prăbuşirii în 2018 a persoanei care a înfiinţat-o, Carlos Ghosn, eveniment care a provocat tensiuni între directorii francezi şi japonezi.
Cei care au cumpărat mașini Volkswagen după 2015 NU pot solicita despăgubiri
Dar şeful grupului auto francez, vorbind într-un moment în care atât Renault, cât şi Nissan au raportat pierderi, a declarat: "Cu aceste rezultate, prioritatea pentru ambele companii este să se concentreze şi să repare problemele lor interne".
De asemenea, Luca de Meo a dat asigurări că în ultimele luni tonul discuţiilor dintre directorii francezi şi japonezi s-a schimbat.
"Cred că găsim o bună configurare şi încercăm să ne concentrăm pe patru sau cinci proiecte cheie, unde putem într-adevăr să dovedim că, lucrând împreună, vom obţine beneficii. Nu transformăm asta în ceva prea filozofic, suntem pragmatici şi concreţi şi ştiţi că japonezii sunt un popor extrem de concret, deci cred că începem să apreciem noul mod de abordare", a explicat şeful grupului auto francez.
Acesta a adăugat: "Vom vedea în următoarele luni şi ani rezultatul acestei abordări pragmatice şi extrem de operaţionale. Sunt încrezător că putem să dăm multe unul altuia".
Renault, ca şi partenerii de alianţă Nissan şi Mitsubishi Motors, implementează un program de reducere a costurilor, în condiţiile în care producătorii auto globali sunt afectaţi sever de efectele pandemiei, care au dus la o scădere semnificativă a vânzărilor de maşini.
Renault şi Nissan au un parteneriat din 1999, în care Renault deţine 44,3% din acţiunile Nissan, în timp ce Nissan controlează un pachet de 15% din acţiunile Renault, dar nu are drepturi de vot la grupul francez. Alianţa Renault-Nissan, extinsă în 2016 prin includerea Mitsubishi, a devenit unul dintre cei mai mari producători mondiali de automobile.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Adrian Câciu a făcut câteva...
Profesorul Mircea Coșea trage...
România face pași importanți...
Ministerul Energiei va aloca...
Ministerul Finanțelor a pus în...
Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...
TikTok riscă să fie suspendată...
Săptămâna viitoare angajații au...
Grupaj de ştiri. Click pe...
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...
Trump mută ceremonia de...
Anul trecut a fost unul mai...
O rachetă Starship a SpaceX s-a...
Un termen limită pentru...
Peste 90% dintre fermierii eligibili, autorizați pentru...
Mai mulți livratori ai...
Analistul economic Adrian...
Președintele rus Vladimir Putin...
Piețele financiare mizează că...
Înalta Curte de Casaţie şi...
Un decret regal vechi din...
Evoluția ROBOR nu aduce o veste bună pentru cei care au credite la bănci.