Disneyland Paris a făcut un ANUNȚ IMPORTANT
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Disneyland Paris a făcut un ANUNȚ IMPORTANT
Disneyland Paris a făcut un ANUNȚ IMPORTANT
Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, nu se va redeschide pe 2 aprilie aşa cum fusese iniţial prevăzut, a anunţat parcul de distracţii vineri pe site-ul său, relatează AFP.

După ce şi-a încetat activitatea între 13 martie şi 15 iulie, Disneyland Paris - care are 17.000 de angajaţi - a fost din nou închis din 30 octombrie.

Daimler recheamă la SERVICE 2,6 milioane de mașini Mercedes-Benz

Pe 18 ianuarie, parcul de distracţii şi-a amânat deja data redeschiderii - stabilită pentru 13 februarie - pentru a avansa data de 2 aprilie, "dacă condiţiile o permit", a avertizat Disneyland Paris.

Vineri, pe pagina principală a site-ului său, parcul a anunţat că "având în vedere situaţia actuală şi restricţiile de călătorie din Europa", Disneyland Paris "nu se va redeschide pe 2 aprilie, aşa cum fusese planificat. Rămânem optimişti cu privire la viitoarea noastră redeschidere şi vă vom ţine la curent cât mai curând posibil pe site-ul nostru".

Disneyland Paris a menţionat că persoanele care au făcut o rezervare au "opţiunea de a modifica data sosirii sau de a anula rezervarea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel