Donald Trump, decizie disperată în plină campanie electorală
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Donald Trump dat în judecată! Ce gafă a făcut
Donald Trump dat în judecată! Ce gafă a făcut
Preşedintele SUA Donald Trump a anunţat numirea unui nou director de campanie, Bill Stepien, înlocuindu-l pe Brad Parscale, schimbare ce survine în timp ce liderul de la Casa Albă se confruntă cu un declin în sondaje în faţa rivalului său democrat Joe Biden, cu mai puţin de patru luni până la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, relatează agențiile de presă.

Trump a scris pe conturile sale de Facebook şi Twitter că îl va înlocui pe directorul de campanie Brad Parscale, care va rămâne totuşi consilier şi responsabil cu strategia digitală, cu Bill Stepien, care a fost adjunct al directorului de campanie.

''Amândoi au fost puternic implicaţi în victoria noastră istorică din 2016, iar eu aştept cu nerăbdare să avem o a doua victorie mare şi foarte importantă împreună'', a spus Trump. ''Aceasta ar trebui să fie mult mai uşor deoarece suntem în creştere rapidă în sondaje, economia se redresează, vaccinuri şi medicamente vor fi în curând şi americanii doresc străzi şi comunităţi sigure!'', a scris de asemenea preşedintele Trump.

O remaniere a echipei de campaniei a lui Donald Trump a făcut obiectul mai multor speculații, în special după mitingul de luna trecută, de la Tulsa, considerat un mare eșec. De altfel, lui Brad Parscale i s-a reproșat că nu a reușit să mobilizeze un număr important de oameni și că nu a luat măsurile de siguranță sanitară impuse de epidemie, ceea ce a făcut ca reuniunea a provocat un val de infecții. 

Citește și Donald Trump a vrut să vândă o bucată din SUA

În ceea ce-l privește pe noul director de campanie, Bill Stepien este un strateg republicat cu multă vechime în domeniu, numărându-se printre apropiații lui Trump și a ginerelui acestuia, Jared Kushner, al cărui rol a devenit și mai activ în cursa electorală. Înainte de a intra în echipa lui Trump, Stepien a fost directorul pe probleme politice al Casei Albe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel