Donald Trump Jr., se pregătește pentru alegerile prezidențiale din 2024
26 oct, 18:27, de  Oana Pavelescu
Donald Trump jr. își sprijină tatăl în lupta pentru Casa Albă. Dar există întotdeauna zvonuri conform cărora fiul președintelui SUA ar putea candida el însuși în 2024. O postare pe Instagram alimentează această teorie.
Donald Trump Jr. vizează să ocupe Biroul Oval din Casa Albă, în 2024
Donald Trump Jr. vizează să ocupe Biroul Oval din Casa Albă, în 2024

Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui SUA, se spune că are propriile sale ambiții pentru cea mai înaltă funcție din SUA. Și chiar dacă în prezent susține campania electorală a tatălui său, se psune că Donald Trump jr vizează Casa Albă, pe termen mediu.
Ultimul indiciu este o fotografie făcută de Trump Jr. pe contul său de Instagram în care pozează în fața unui afiș pe care scrie „Don Jr. 2024, fotografie pe care uterior a și retras-o și a clarificat imediat că a fost doar o glumă. 

Donald Trump amenință că părăsește SUA în timp ce republicanii se distanțează de el

Donald Trump Jr. planifică o carieră politică?

„Asta îi va da pe spate pe liberali”, a scris Trump Jr. un comentariu la fotografia respectivă ”să trecem prin 2020 cu o mare victorie mai întâi", a continuat acesta. Mulți observatori politici cred, totuși, că este mai mult decât o glumă în spatele acestui lucru, iar Donald Trump Jr. se joacă de fapt cu ideea de a candida la alegerile de peste patru ani. Această teorie a fost dezbătută în presa americană timp de luni de zile. A existat o discuție și despre candidatura lui Trumo Jr. la funcția de primar la New York-ului.

Se pare că și alți membri ai familiei din cosmosul Trump vor avea mari oportunități pentru propria lor carieră politică. Ivanka Trump, în vârstă de 38 de ani, lucrează deja oficial la Casa Albă în calitate de consilier politic al tatălui ei - spre deosebire de fratele ei, care nu a ocupat anterior vreo funcție. 

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

Premieră. Mike Pompeo recunoaște victoria lui Joe Biden

Departamentul de Stat "va onora" angajamentul...

Damen Mangalia a lansat la apă cinci nave

Damen a lansat la apă cinci nave, aflate în lucru pe...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro