După căderea WhatsApp, zeci de milioane de utilizatori ”s-au refugiat” la rușii de la Telegram
Autor: Ciprian Dumitrache | 06 oct, 07:20
Telegram
Telegram
Serviciul rusesc de mesagerie, Telegram a câștigat 70 de milioane de noi utilizatori după ce Facebook, WhatsApp, Messenger au picat pe 4 octombrie, a declarat fondatorul serviciului, Pavlo Durov.

Durov susține că ieri seară am asistat la cea mai spectaculoasă creștere a numărului de înregistrări și a activității utilizatorilor, acest lucru fiind cauzat de căderea platformelor de socializare și mesagerie de pe Facebook.

„Într-o zi am primit peste 70 de milioane de utilizatori de pe alte platforme”, a scris Durov. Potrivit acestuia, Telegram a continuat să lucreze impecabil pentru marea majoritate a utilizatorilor.

Vitezele reduse de descărcare ar putea fi resimțite de utilizatorii din America de Nord și de Sud, întrucât milioane de utilizatori de pe continente „s-au repezit la Telegram”, a adăugat Durov.

Potrivit serviciului de cercetare „Beeline. Analytics ”, numărul înregistrărilor în Telegram pe 4 octombrie a crescut cu 143% comparativ cu media din ziua precedentă.

G Ad:

Telegram are anul acesta aproximativ 500 de milioane de utilizatori pe lună, scrie publicația Techcrunch.

Înființat de antreprenorul rus Pavlo Durov, împreună cu fratele său Nikolai, serviciul de mesagerie a cunoscut o expansiune puternică, în special în spațiul ex-sovietic.

Guvernul rus are o puternică influență asupra serviciului Telegram.

RadioFreeEurope relata că, în timpul alegerilor parlamentare din Rusia, Telegram a blocat activitatea de chat a liderului opoziției ruse, Aleksei Navalnîi, în urma somațiilor primite din partea autorităților de la Moscova.

Citește și: De ce SUA ar scoate o monedă de un trilion de dolari

 

Ştiri Recomandate

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

COVID-19. Indignare la OMS: Așa nu mai merge! Trebuie făcut

În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar "să...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro