După ce a fost dat dispărut, șeful Poștei s-a întors din China cu o propunere care nu are nicio legătură cu conflictul de muncă
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Noile uniforme ale poștașilor
Noile uniforme ale poștașilor
La Poșta Română e în plină desfășurare un conflict de muncă. Poștașii nu mai au contract colectiv de muncă și reclamă salariile de mizerie.

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, spunea vineri că managementul Poştei Române "a rămas oarecum surd" la doleanţele exprimate de sindicalişti şi că există un blocaj în companie, pe care a încercat să îl rezolve prin mediere.

Ivan mai declara că a dorit să stea de vorbă cu directorul Poştei Române, dar a constatat că acesta este plecat din ţară, în China, motiv pentru aşteaptă întoarcerea acestuia pentru a primi explicaţii în legătură cu protestele declanşate de angajaţi.

Azi, Blocul Național Sindicat a semnalat că proaspăt întors din delegația avută în China, unde a petrecut aproape o săptămână, directorul general al Compania Naţională Poşta Română, Valentin Ștefan a pregătit noile modele de uniforme pentru poștașii României despre care BNS spune că arată de parcă ar fi fost inspirate de liderul de de la Phenian și că se așteaptă că ”în conferința de mâine, ,,faimoasele” uniforme să fie prezentate opiniei publice ca o mare realizare! ”.

În comuncatul BNS se mai spune că: ”Vă reamintim că, în timp ce directorul general al Poștei Române se plimba prin China, în România avea loc greva de avertisment a lucrătorilor poștali nemulțumiți de veniturile scandalos de mici pe care le au în comparație cu munca prestată!

Blocul Național Sindical derulează o campanie națională intitulată  ,,Poștașii nu vor să mai fie săracii României! Stop abuzurilor din Poșta Română!””.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel