Echipamente profesionale care să ne ajute sa ne menținem piscina curată
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Piscină
Piscină
Cei care dețin o deja o piscină știu cât de bine este să aibă propriul colt de paradis vara și chiar și iarna, dacă aceasta este acoperita. Însă, pentru că piscina să fie folosita pentru mult timp exista câteva investiții esențiale. Îmbunătățind siguranță piscinei și prelungind timpul de utilizare proprietarii se bucura timp îndelungat de investiția lor!

Produsele de curățenie, robotii de piscina și sistemele LED de iluminat sunt ușor de găsit pe site-uri specializate și in magazie  profesionale, iar prețul rămâne accesibil pentru toată lumea!

Dacă v-ați saturat să aspirați cu mana piscina în mod regulat sau să curățați în mod regulat suprafață piscinei, ar putea fi timpul să investiți într-un robot de curățat piscine. Nu vă mai trebui să vă faceți griji cu privire la menținerea manuala a resturilor din piscina sau cu privire la curățarea piscinei tot timpul. În schimb, curățătorul o va face pentru voi.

Un robot de curățat piscine funcționează sub apa și nu conține substanțe chimice. Asta înseamnă că este o modalitate ecologica de a vă menține piscina curata și limpede. De asemenea, nu folosesc foarte multă energie pentru a funcționa, permițându-vă să economisiți bani pe serviciul profesional de curățare a piscinei sau timp pentru a curăța singur piscina.

În cele din urma, robotul de curățare a piscinei îndepărtează resturile de pe pereții și podeaua piscinei, astfel încât murdăria să nu treacă prin filtru. La rândul sau, filtrul  vă rezista mai mult și nu trebuie să o spălați la fel de des.

Incorporarea unui sistem mineral în rutina obișnuită de întreținere vă vă ajuta să vă păstrați piscina igienei, folosind mai puține substanțe chimice. De asemenea, reduce timpul pe care trebuie să-l petreceți pentru îngrijirea piscinei  Dacă testați piscina săptămânal, nivelurile de minerale ar trebui să fie stabile, cu excepția cazului în care a plouat prea mult.

Veți cheltui mai puțin pe un sistem mineral decât pe sisteme de sare, iar mineralele sunt mai bune pentru par, piele, unghii și sănătatea generala. Veți folosi și mai puțin clor, astfel încât să nu vă ocupați de mirosuri dure, iar echipamentul de piscina vă rezista mai mult, mai ales cu o hidroliza corectă.

Întreținerea piscinei începe cu circulația apei în piscinei, deoarece dacă apa din piscina nu se mișcă, pompa nu pompează sau filtrul nu filtrează, atunci veți duce o lupta dificila pentru a vă menține piscina curata. Acest lucru se datorează faptului că apa stagnanta este un teren propice pentru creșterea algelor.

Există mai multe părți care alcătuiesc sistemul circulator al piscinei voastre. Skimmer-ul, pompa, filtrul și jeturile - dacă oricare dintre aceste piese este afectata semnificativ, calitatea apei vă avea de suferit. Iată o scurta explicație a modului în care funcționează o piscina pentru a vă menține apa curată și în circulație:

-Pompa aspira apa din piscina prin skimmer;
-Apa trece prin pompa în filtru;
-Filtrul curata particulele care murdăresc apa;
-Apa este împinsă înapoi în piscina prin jeturile piscinei.

Pompa pentru piscina este un fel că „inima” piscinei. Pompa atrage apa prin sistemul de filtrare, unde este îndepărtată de murdărie, resturi și alte impurități. De acolo, apa curata se întoarce la piscina.

Curățarea regulata a coșurilor de skimmer și pompe este importanta pentru întreținerea generala a piscinei dumneavoastră. Coșurile înfundate fac pompa să lucreze mai mult pentru a încercă să circule apa. 

O altă ajustare ușoară de făcut este să vă asigurați că jeturile piscinei sunt îndreptate departe de skimmer, astfel încât apa să circule într-un cerc. Acest lucru vă încurajă apa din piscina să se rotească și vă fi mai ușor pentru că skimmer-ul să scape de resturi. De asemenea, ajuta la înclinarea jeturilor în jos, astfel încât fundul piscinei să primească și circulație. 

Pentru cele mai bune rezultate, testați apa săptămânal. Pentru a menține lucrurile mai ușoare, optați pentru un kit de testare care vă vă spune dacă trebuie să adaugați substanțe chimice pentru piscina pentru a vă menține echilibrul apei. Majoritatea magazinelor de aprovizionare pentru piscine și a comercianților cu amănuntul vând truse de testare sau benzi de testare ușor de utilizat, care vă permit să testați apa piscinei pentru determinarea substanțelor chimice cheie. Iată intervalele esențiale de care trebuie să țineți cont:

pH: În mod ideal, doriți că apa din piscina să aibă un pH de aproximativ 7,5. Acest lucru este important deoarece nivelurile de pH prea ridicate sau prea scăzute pot duce la o varietate de probleme de întreținere a piscinei, de la coroziunea echipamentelor la creșterea crescuta a algelor verzi. 

Duritatea calciului: Din nou, totul este despre echilibru aici: fotografiați pentru 200 – 400 ppm într-o piscina. Când nivelurile de duritate ale calciului sunt prea scăzute, riscați deteriorarea finisajului de tencuiala a piscinei sau a căptușelii de vinil. Dar dacă duritatea de calciu a piscinei este prea mare, veți îndepărtă cu greu depozitele de calciu. 

Alcalinitate: doriți să urmăriți o alcalinitate totala de aproximativ 120 până la 150 ppm. Dacă este sub acest interval, pH-ul piscinei poate fi afectat, iar suprafețele piscinei sunt mai predispuse la pete. Dacă este pe partea superioara, apa poate deveni tulbure. Consultați un ghid bun de alcalinitate.

Clorul: Disponibil în bețișoare, granule și tablete, clorul descompune bacteriile dăunătoare și igienizează apa piscinei. Veți dori să mențineți nivelurile de clor stabile pentru a vă asigura că piscina rămâne curata. 

Folosind acest ghid și produse de calitate, piscina vă fi mereu curata și gata de funcționare pe termen lung fără să vă temeți de nereguli!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cât cheltuie românii pentru masa de Paşte (Studiu)

În fiecare an, apropierea perioadei festive aduce cu...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

Schimbări la vârful Allianz-Țiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

Preţul cafelei nu va scădea prea curând. Care sunt motivele

Veşti proaste pentru iubitorii cafelei.

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel