Elon Musk lovește din nou: Shiba Inu, criptomoneda pe care a pus ochii miliardarul, și-a triplat valoarea în câteva zile
Autor: Antonio Grigore | 07 oct, 15:57
În ultima săptămână, valoarea criptomonedei Shiba Inu s-a triplat, intrând în topul 20 al celor mai valoroase criptomonede din lume.

Șeful Tesla pare că a contribuit din plin la creșterea spectaculoasă a criptomonedei după ce a povestit pe Twitter despre cățelușul său, scrie Bloomberg .

Potrivit agregatorului de criptomonede CoinGecko, simbolul SHIB, emis în onoarea rasei japoneze de câini de vânătoare, a crescut cu 69% în ultimele 24 de ore, ducând valoarea sa de piață la peste 10 miliarde de dolari.

Duminică seara trecută, șeful Tesla a postat pe Twitter o fotografie a câinelui său, cu comentariul „Floki Frunkpuppy”, care, potrivit experților, nu a făcut decât să intensifice nebunia. În iunie, Musk a scris pe Twitter: „Siba-in-ul meu se va numi Floki”, iar în septembrie a publicat o postare: „Floki a sosit”.

Valoarea cripromonedei Shiba Inu a crescut pe fondul aprecierii generale a criptomonedelor, susținută de factori sezonieri favorabil, dar și de lipsa intervenției Băncii Centrale a SUA.

În același timp, creșterea bruscă a cotației Shiba Inu s-a dovedit a fi mult mai solidă decât dinamica Bitcoin sau Ethereum, cele mai mari criptomonede, care au crescut cu 20% în această perioadă.

Plafonarea preţului energiei. Reacția dură a furnizorilor

Ştiri Recomandate

Este COD ROŞU! Avertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro