"Încerc să îl încurajez și îl sfătuiesc să acorde mai mult timp companiei Blue Origin pentru a se putea dezvolta mai bine. Așa cum spune un prieten de-al meu, ar trebui să petreacă mai mult timp la Blue Origin și mai puțin timp în jacuzzi", a declarat omul de afaceri pentru Financial Times.
Musk a adăugat că, în opinia sa, Bezos "se bagă prea mult în seamă".
Fondatorul SpaceX a subliniat că el și rivalul său, pe care l-a detronat din poziția de lider al clasamentului celor mai bogați oameni ai lumii, se deosebesc în ceea ce privește atitudinea față de fleacuri, față de chestiuni minore. "Se pare că Bezos nu vrea să-și consume energia mentală pentru a învăța detaliile ingineriei. Iar diavolul se ascunde în detalii", a amintit Musk.
Elon Musk a fost desemnat omul anului de către revista Time. Publicația l-a definit ca "bufon, geniu, provocator, vizionar, industriaș, showman și bădăran”.
La începutul lunii noiembrie, omul de afaceri a devenit prima persoană din istoria clasamentelor marilor bogați cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari. Creșterea averii sale a început pe fondul scumpirii acțiunilor Tesla pe bursa NASDAQ.
Citește și În sfârșit a reușit! Elon Musk a vândut tot, așa cum a promis
Citește și Elon Musk: Omenirea este în MARE PERICOL! ”Credeți-mă pe cuvânt!”
SpaceX, deținută de omul de afaceri, dezvoltă echipamente spațiale: vehicule de lansare Falcon 1, Falcon 9, Falcon Heavy și nava spațială Dragon. În prezent, principala activitate a companiei este livrarea de încărcături pe orbita Pământului. Musk a anunțat că intenționează să trimită un om pe Marte până în 2026.
În luna septembrie a acestui an, nava spațială Crew Dragon a transportat pe orbită, pentru prima dată în istorie, un echipaj complet civil. La bord se aflau patru pasageri, care au petrecut trei zile pe orbită.
Jeff Bezos a fondat Blue Origin în anul 2000. Prima lansare reușită a rachetei New Shepard a companiei a avut loc abia în 2015, când, în luna iulie, compania a lansat o navă spațială cu pasageri la bord. Blue Origin a subliniat că zborul poate fi considerat un zbor spațial: nava a urcat dincolo de linia Carman (un punct situat la 100 km deasupra nivelului mării, pe care majoritatea organizațiilor aerospațiale îl consideră limita inferioară a spațiului).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Începând din acest weekend, călătorii care utilizează...
Președintele ales Donald Trump...
Construit în doar 10 zile la...
Aprovizionarea cu apă în...
Persoanele afectate de...
Câştigul salarial mediu net...
Un incident bizar în Polonia a dus la demiterea unui...
Bursa de Valori Bucureşti (BVB)...
Directorul Mercedes-Benz, Ola Källenius, sugerează o...
Serviciile TikTok au fost suspendate în Statele Unite,...
Astăzi aducem în prim-plan cele mai importante subiecte...
Adrian Câciu a făcut câteva...
România face pași importanți...
Ministerul Energiei va aloca...
Ministerul Finanțelor a pus în...
Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...
Europa își propune să-și reducă...
Agenția de Plăți și Intervenție...
Industria navală face pași importanți către un viitor...
TikTok riscă să fie suspendată...
Săptămâna viitoare angajații au...
Grupaj de ştiri. Click pe...
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...