Eric Trump, scuipat în față de un barman din Chicago
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Eric Trump
Eric Trump
Membrii familiei Trump se confruntă cu o animozitate crescută iar acest lucru devine foarte evident atunci când aceștia merg în restaurante, baruri sau cluburi.

Cel mai recent incidet de acest gen a avut loc la Chicago, serile trecute, atunci când Eric Trump, cel de-al doilea fiul al președintelui SUA, a intrat într-un bar din Chicago, scrie Washington Post.

Angajatul unui bar exclusivist din Chicagoa fost luat la întrebări de membrii Serviciilor Sectete, marți noapte, după ce acesta l-ar fi scuipat pe Eric Trump în față, conform informațiilor relatate de media locală.

Fiul președintelui a confirmat incidentul pentru Breitbart News, miercuri dimineață.

”A fost pur și simplu un act dezgustător a cuiva care clar are probleme emoționale”, a declarat Eric Trump.

Serviciile Secrete nu au răspuns întrebărilor adresare de Washington Post însă șeful poliției din Chicago a confirmat pe Twitter că mai mulți polițiști au oferit sprijin reprezentanților Serviciilor Secrete din barul unde a avut loc incidetul, însă a refuzat să comenteze incidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel