Expert, despre CARTEA prințului Harry: Familia Regală NU VA FI PREA FERICITĂ
Autor: Antonia Popescu | 31 iul, 10:26
Expert regal, despre AVANSUL prințului Harry pe cartea sa
Expert regal, despre AVANSUL prințului Harry pe cartea sa
Andrew Lownie, un important agent literar, a declarat că "trebuie să vinzi o mulțime de cărți" pentru a justifica avansul de 20 de milioane de dolari (14,5 milioane de lire sterline) pe care îl va aduce cartea de memorii a ducelui de Sussex.

Editorul Vanity Fair, Katie Nicholl, este de părere că Familia Regală nu știa nimic despre carte. "Cei de la Palatul Buckingham nu știau [despre carte]. Familia nu știa. Acest lucru a venit ca un adevărat șoc ... cam ca anunțul de sarcină. Cred că ei află cu o jumătate de oră înainte și apoi știrile sunt făcute publice. Sunt tot timpul cu un pas în urmă'', a explicat Nicholl.

Săptămâna trecută, a fost făcut anunțul publicului că prințul Harry va lansa cartea, care va oferi o relatare "exactă și complet veridică", la prima mână, a vieții sale, împărtășind "aventurile, pierderile și lecțiile de viață".

Deși conținutul exact al cărții rămâne neclar, o sursă a afirmat că în cercurile regale există un "tsunami de teamă" cu privire la ceea ce va alege ducele să includă în cartea de memorii, relatează The Mirror.

Efectele VARIANTEI DELTA asupra copiilor. OMS ne lămurește

G Ad:

Editorul, Penguin Random House, a declarat că toate încasările obținute din această carte vor merge în scopuri caritabile, deși acest lucru nu a fost încă confirmat.

În cadrul emisiunii Royal Beat de la True Royalty TV, principalul agent literar și biograf regal Andrew Lownie a vorbit despre avansul raportat.

El a spus: "Trebuie să vinzi o mulțime de cărți. Multe edituri vor lua aceste cărți din pentru prestigiu. Pentru că este o publicitate bună și gratuită și știu că vor încasa mulți bani, dar nu au cum să câștige 20 de milioane de dolari doar din vânzarea cărții".

El a adăugat că data de lansare prevăzută este sfârșitul anului 2022, ar putea fi mai devreme decât se aștepta.

 

 

Ştiri Recomandate

BNR: ”Ne dorim o creştere sănătoasă şi nu exuberantă”

Creditele acordate de sistemul bancar companiilor cu...

Inelul inteligent, viitorul plăților contactless

Pandemia face ca majoritatea comercianților să caute...

Loto. Numerele norocoase de azi. Verifică dacă ai câștigat

Joi, 16 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49,...

COVID-19. De ce Delta îmbolnăvește mai mulți copii

Cazurile de COVID-19 în rândul copiilor sunt în creștere...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro