Experții au spus STOP! Cu acest OBIECT OPRIM PANDEMIA
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Sanctiuni pentru Rusia.
Sanctiuni pentru Rusia.
Revoluționarul „deget de siliciu” simulează uleiurile și secrețiile naturale ale pielii umane, ajutând medicii să măsoare cât timp coronavirusul rămâne activ pe suprafețe precum mânerele ușii, birourile și balustradele.

Cercetătorii de la Laboratorul de Știință și Tehnologie al Apărării din Porton Down au venit cu o nouă tehnologie revoluționară pentru a măsura cât timp virusul Covid-19 poate supraviețui diferitelor tipuri de materiale.

Degetul artificial, care are creste și curbe similare cu un deget uman adevărat și care chiar simulează uleiurile și secrețiile naturale ale pielii umane, poate fi folosit pentru a face măsurători precise de cât timp coronavirusul rămâne activ pe suprafețe precum mânerele ușilor, birourilor și balustradelor.

Datele din degetul artificial vor permite administratorilor spitalelor și altor manageri să determine ce măsuri trebuie să ia pentru a controla răspândirea virusului și pentru a menține publicul în siguranță.

Profesorul lui Porton Down, Tim Atkins, a declarat pentru The Times că cercetările pe care le făceau la sediul său vor fi folosite în întreaga lume: „Dacă am COVID-19 și ating acest perete și atunci tu atingi peretele și îți atingi fața, poți contracta boală, de asemenea."

„Așadar, începem să contribuim cu date, sper cu adevărat că vor ajuta oamenii de știință și vor ajuta comunitatea internațională să înțeleagă detaliile, astfel încât oamenii să poată începe să ia decizii bazate pe dovezi și să rafineze ceea ce facem în continuare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel