Fiica lui Bill Gates s-a măritat! Cât a costat toată NUNTA
Autor: Antonia Popescu | 19 oct, 13:13
Fiica lui Bill Gates s-a măritat! Cât a costat toată NUNTA
Fiica lui Bill Gates s-a măritat! Cât a costat toată NUNTA
Fiica lui Bill Gates, Jennifer, a solicitat invitaților la nunta ei de 2 milioane de dolari să prezinte obigatoriu un test negativ Covid, efectuat în ziua evenimentului.

Fiica lui Bill Gates, Jennifer, s-a căsătorit cu hipistul Nayel Nassar weekendul trecut în cadrul unui eveniment care a costat 2 milioane de dolari și care a adunat celebrități din lumea întreagă.

Jennifer a dezvăluit într-un interviu Vogue că a cerut tuturor celor 300 de invitați de la nunta ei să fie vaccinați și să facă un test COVID-19 înainte de a participa. Tânăra a mai adăugat că evenimentul a fost dificil de planificat și că a fost un an greu din cauza pandemiei și a divorțului părinților ei miliardari.

Bill Gates și Melinda și-au anunțat divorțul la începutul acestui an, iar partajul a implicat bunuri de milioane de dolari împărțiți între foștii soți.

„A fost un an provocator, atât din cauza pandemiei, cât și din cauza faptului că familiile noastre trec printr-o perioadă de schimbări profunde. Dar dragostea noastră unii pentru alții a fost o constantă. Să ne sărbătorim nunta alături de prieteni și familie a fost un vis devenit realitate.”, a spus ea.

G Ad:

Fiica lui Bill Gates. Nuntă de două milioane de dolari

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, fiica lui Bill Gates și a fostei soții, Melinda, s-a măritat cu hipistul Nayel Nassar, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat nu mai puțin de două milioane de dolari.

Nunta lui Jennifer a fost primul eveniment la care Bill şi Melinda Gates au fost văzuţi împreună, după dramaticul divorț. Nunta a avut loc la cort şi într-un foişor de pe proprietatea de 16 milioane $ a familiei Gates din North Salem, New York.

Bill și Melinda Gates au condus-o la altar pe fiica lor, Jennnifer, sâmbătă seara, în cadrul nunții care a avut loc la ferma de cai din Westchester County. Jennifer Gates s-a căsătorit și după ritul musulman cu Nayel Nassar într-o ceremonie religioasă vineri seară.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă. Invitaţii și-au făcut apariția în cadrul evenimentului la ora 15.00 iar după încheierea ceremoniei religioase, la ora 17:30, aceștia au aplaudat uniunea dintre cei doi tineri.

Potrivit vecinei familiei, Linda Dupree, din North Salem, la nuntă au cântat Coldplay şi artistul folk Harry Hudson.

Peste o sută de barmani şi ospătari au fost angajați pentru a oferi miilor de oaspeți o experiență desăvârșită la unul dintre cele mai selecte evenimente ale anului.

Prietenii mirilor au filmat și s-au pozata alături de fericitul cuplu. La nuntă a venit şi mama vitregă a lui Bill Gates, Mimi Gardner Gates, care a profitat de vremea frumoasă din New York pentru a sta minute în şir pe băncile din curtea înverzită a casei.

Mireasa a fost înconjurată de 10 domnişoare de onoare, iar mirele a fost răsfăţat de prietenii lui costumaţi la patru ace. În ciuda faptului că au divorţat după 27 de ani de căsnicie, Bill şi Melinda Gates, care au împărţit 133 miliarde $, au căzut de acord că trebuie să joace în continuare rolul de părinţi ideali pentru Jennifer, Phoebe şi Rory, notează NewYorkPost.

Ştiri Recomandate

Este COD ROŞU! Avertizare de călătorie în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de...

Horoscop. Decembrie, luna SUCCESULUI pentru aceste zodii

Ultima lună a anului 2021 va fi o perioadă puternică din...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro