Filmul Avengers: Endgame stabilește un nou record
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Avengers: Endgame
Avengers: Endgame
Producţia de succes ''Avengers: Endgame'' a devenit filmul cel mai des menţionat în mesajele publicate pe Twitter, fiind prezent în nu mai puţin de 50 de milioane de postări, conform unui anunţ publicat de reţeaua de socializare, citat vineri de DPA. 

Machiavelicul Thanos este personajul care a primit cea mai multă atenţie pe Twitter, urmat, în ordine, de Thor, Iron Man, Captain America şi Hulk. 

Aceasta este unul dintre cele mai recente recorduri stabilite de popularul film Marvel care a obţinut cele mai mari încasări la nivel mondial în weekendul său de debut în cinematografe, 1,2 miliarde de dolari. 

Recordul pentru cele mai mari încasări realizate de un film este deţinut în prezent de ''Avatar'', cu peste 2,78 de miliarde de dolari după premiera din 2009. 

Citește și: Filmul ”Avengers: Endgame” înregistează încasări record

''Avengers: Infinity War'', lansat anul trecut, este producţia Marvel cu cele mai mari încasări şi ocupă locul al patrulea în topul încasărilor generale obţinute de un film, cu 2,04 miliarde de dolari. 

"Avengers: Endgame", care a avut premiera la 26 aprilie, încheie povestea celor şase personaje originale Avengers din universul cinematografic Marvel - Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk şi Thor. Acţiunea este reluată din punctul în care s-a încheiat "Avengers: Infinity War", în care mulţi dintre eroii Marvel păreau că sunt distruşi de Thanos, interpretat de Josh Brolin. În "Avengers: Endgame", supereroii supravieţuitori complotează pentru a-l ucide pe Thanos şi încearcă să repare răul făcut de acesta. 

Distribuţia îi include pe Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Brie Larson, Paul Rudd, Karen Gillan şi Mark Ruffalo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...

Rezervele valutare ale BNR s-au redus

Banca Națională a României a prezentat ultimele cifre. 


pixel