Fonduri europene. 106 milioane euro pentru tineri!
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
A venit momentul în care dorești să faci ceva în plus, pe lângă locul de muncă, pentru a obține un venit suplimentar
A venit momentul în care dorești să faci ceva în plus, pe lângă locul de muncă, pentru a obține un venit suplimentar
Invitată la emisiunea ”100 de minute”, ministrul Fondurilor europene, Rovana Plumb a declarat, referindu-se la  rata de absorbție în Uniunea Europeană, că România este în medie, „mai avem de primit de la Uniunea Europeană”.

Potrivit spuselor sale, s-au trimis cereri de rambursare la Comisie care urmează să fie rambursate. Aceste aproape 8 miliarde de euro reprezintă tot ceea ce înseamnă fonduri europene și de investiții. România a trebuit să recupereze întârzierile. A fost zero absorbție în 2016, a subliniat Rovana Plumb.

”S-a făcut referire la pierderea a 22 milioane euro. Nu s-a pierdut niciun ban. Mai mult decât atât, pentru că s-a vorbit despre tinerii care sunt sprijiniți de către statul român prin proiecte finanțate din bani europeni, avem la dispoziție 106 milioane euro. 200.000 de tineri care vor sprijiniți. Acești bani se pot cheltui până în 2023. Și vă asigur că nu s-a pierdut niciun ban, pentru că regulamentul a fost schimbat la nivelul UE, dându-se posibilitatea de a fi accesați banii până în 2023”.

Citește și Rovana Plumb: Absorbția fondurilor europene a României, aproape de media UE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel