Germania, AVERTISMENT: Asta pățiți dacă mergeți în China
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Care este scopul avertismentului
Care este scopul avertismentului
Germania a înăsprit miercuri recomandările sale privind deplasările în China, avertizând că inclusiv persoanele vindecate de COVID-19 riscă să fie plasate acolo în izolare timp de mai multe săptămâni şi supuse unor "teste medicale invazive", informează AFP.

"Am întărit recomandările noastre pentru călători, descurajându-i să plece în Republica Populară Chineză", în special "din cauza noilor reguli de carantină", a declarat o purtătoare de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe german.

Pe site-ul său, ministerul atenţionează că "persoanele vindecate de COVID-19 vor fi imediat plasate în carantină în spital timp de mai multe săptămâni după sosirea lor şi vor fi supuse unor investigaţii aprofundate", chiar dacă "ele vor avea un test PCR sau antigen negativ".

Ministerul adaugă că "măsurile medicale din China sunt invazive şi presupun adesea scanere, precum şi analize de sânge zilnice.

Citește și OSM despre CORONAVIRUS. NU este nevoie să faceți AȘA CEVA

Toţi călătorii care sosesc în China trebuie să stea în carantină timp de 14 zile într-un loc fixat de guvern. Însă, în timp ce copiii mici sunt "în general" autorizaţi să stea în carantină alături de părinţii lor, cei de peste 14 ani ar putea fi plasaţi în izolare departe de familia lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel