Arieratele bugetului general consolidat au scăzut la 520 milioane de lei
Arieratele bugetului general...
Potrivit unui comunicat de presă al companiei de tehnologie, transmis miercuri Agerpres, cursurile pot fi finalizate în mai puţin de şase luni, nu necesită experienţă relevantă şi sunt recunoscute de experţi din industrie şi angajatori.
Unul dintre proiecte este Digital Women, realizat de Fundaţia EOS (Educating for an Open Society Romania) cu sprijinul INCO, în cadrul căruia vor fi acordate burse către 755 de femei care vor să-şi construiască o carieră în tehnologie. Proiectul se adresează femeilor în şomaj sau celor care ocupă locuri de muncă periclitate, iar bursele sunt destinate pentru urmarea programului "IT Support Specialist Certificate" dezvoltat de Google, găzduit pe platforma Coursera.
De ce a scăzut ajutorul de deces. Explicația INCREDIBILĂ
Al doilea program anunţat este cel derulat de Fundaţia Leaders, organizaţie parteneră Grow with Google, care va distribui în România 500 de burse finanţate de Google. Acestea vor putea fi folosite pentru a urma cursuri într-unul dintre cele patru programe: IT Support, Data Analytics, Project Management, UX Design. Bursele se adresează tinerilor profesionişti şi studenţilor.
Google România menţionează că programul de acordare de burse pentru dezvoltarea unei cariere în domeniul IT face parte din iniţiativa europeană a Google de sprijinire a competenţelor digitale "Google Career Certificates".
Un studiu realizat de Google şi McKinsey arată că peste 90 de milioane de persoane apte de muncă din Europa vor avea nevoie să dezvolte noi competenţe. Cele mai recente estimări McKinsey arată că această cifră a crescut cu 25% pe fondul crizei globale pe care o traversăm, respectiv oameni care vor trebui să-şi găsească domenii noi de activitate.
Programul Google sprijină acest proces, oferind pregătire pentru o carieră în domenii, precum: IT Support, Project Management, UX Design şi Data Analytics.
Larry Page şi Sergey Brin au fondat Google în anul 1998 şi în prezent compania are peste 50.000 de angajaţi la nivel global, care oferă o gamă largă de produse şi platforme, precum: Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube.
În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Arieratele bugetului general...
Conform sondajelor la ieșirea de la urne, CDU/CSU au...
România, în fruntea producției...
Favoriți în sondaje,...
După o serie impresionantă de...
Litiul, cobaltul și nichelul...
Autoritățile din Grecia monitorizează situația seismică
Angajații federali obligați să...
Ursula von der Leyen merge luni la Kiev, iar Emmanuel...
SUA apără acordul propus de...
O decizie dificilă pentru...
Președintele argentinian Javier...
Care este țara europeană care plătește abonamentul...
Despre ultimele decizii ale președintelui Trump, despre...
Rating susţinut de apartenenţa...
Cum poți obține 500 de lei de...
Un avertisment adresat în...
Ministrul Finanțelor se află la...
Declinul social-democraților...
Portofoliul Berkshire Hathaway,...
SUA reacționează la taxele...
Reciclarea textilelor,...
Pe de altă parte, Bitpanda, a...
Rețea extinsă de conducte...
Termenele de livrare care ar putea determina...
Cel mai bogat om din lume, devenit mâna dreaptă a...
Aplicația de inteligență...