Google anunță Pixel Watch, un nou telefon Pixel 6a şi alte noi gadgeturi
Autor: DCBusiness Team | 11 mai 2022, 22:32
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Google anunță primul său smartwatch, un nou telefon și multe alte gadgeturi.

Google a anunțat miercuri mai multe gadgeturi noi în timpul conferinței sale pentru dezvoltatori, inclusiv mult-așteptatul Pixel Watch, un nou telefon Pixel 6a și căști, scrie CNBC. De asemenea, compania a prezentat telefonul său de top Pixel 7, care va sosi în această toamnă, și a spus că lucrează la o nouă tabletă.

Hardware-ul nu este o parte esențială a activității Google, dar acest lucru pare să se schimbe pe măsură ce continuă să lanseze noi produse. Google a generat venituri din publicitate în valoare de 61,24 miliarde de dolari în ultimul trimestru, în timp ce segmentul său de "alte venituri", care include vânzările de hardware, aplicații și venituri care nu țin de publicitate, a generat 8,16 miliarde de dolari. Dar această sumă a crescut de la 6,67 miliarde de dolari în trimestrul precedent, iar directorul general Sundar Pichai a declarat că smartphone-ul Pixel a atins un record istoric de vânzări în ciuda constrângerilor de aprovizionare.

Ceasul Google Pixel Watch oferă funcții similare cu cele ale Apple Watch și are un aspect rafinat și elegant care ar putea atrage clienții care folosesc Android în loc de iPhone.

Dispozitivul va integra tehnologia Fitbit, ceea ce îi va permite să se bazeze pe anii de cercetare și dezvoltare de la start-up-ul pe care l-a achiziționat anul trecut. Tehnologia Fitbit le va permite utilizatorilor să își urmărească somnul, ritmul cardiac și antrenamentele.

Ceasul rulează software-ul Wear OS de la Google, care le permite utilizatorilor să verifice mesajele și să descarce muzică. De asemenea, utilizatorii pot obține indicații cu ajutorul Google Maps sau îl pot conecta cu dispozitivele lor inteligente pentru casă, astfel încât să poată, de exemplu, să schimbe temperatura termostatului sau să se asigure că luminile sunt stinse.

 

Compania nu a oferit un preț, dar a precizat că va fi un produs cu preț premium

 

Google va lansa în această vară cel mai nou telefon Pixel de buget, Pixel 6a, care are în mare parte același design ca Pixel 6, dar va fi puțin mai mic și va costa 449 de dolari. Google a promis o baterie care poate dura până la 72 de ore în modul Extreme Battery Saver, despre care a spus că este o premieră pentru telefoanele Pixel.

De asemenea, folosește Google Tensor, astfel încât telefonul de buget va avea aceeași putere ca și Pixel 6 și Pixel 6 Pro, care sunt mai scumpe.

 

Pixel 6a va primi, de asemenea, cinci ani de actualizări de securitate și vine în trei culori

 

Google a prezentat noile telefoane de top Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Acestea vor utiliza următoarea generație a cipului Google Tensor și vor fi livrate cu Android 13. Pixel 6 a devenit cel mai rapid vândut Pixel din toate timpurile. În primele șase luni de la lansare, 6 a vândut mai multe unități decât Pixel 4 și Pixel 5 în primele șase luni combinate.

Google a prezentat, de asemenea, o nouă tabletă Android care va fi lansată în 2023 și care va funcționa, de asemenea, cu un cip Tensor. Compania nu a oferit mai multe detalii despre preț, dar a spus că va fi un produs high-end. Compania nu a mai lansat o tabletă de la Pixel Slate în 2018.

Google a anunțat, de asemenea, noile sale căști Pixel Buds Pro, care vor fi disponibile pentru precomandă pe 21 iulie și pe rafturi pe 28 iulie la prețul de 199 de dolari. Pixel Buds, care sunt disponibile în patru culori, au o autonomie de ascultare de 7 ore cu anulare a zgomotului sau de 11 ore fără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Ora de iarnă 2022: Când se schimbă, de fapt, ora în acest an

Trecerea la ora de iarnă 2022 ar putea fi ultima,...

Bani pentru polițiști. S-au schimbat datele problemei

Este un termen care a fost prelungit, până acum, de trei...

Codul muncii. Se introduc noi tipuri de contracte de muncă

Codul muncii se modifică și apar noi tipuri de contracte...

Nivelul de radiații din România. Anunțul făcut de CNCAN

Măsurătorile efectuate în România confirmă valori...

Crossuri externe