Horoscop financiar 2019. Probleme pentru Tauri la început de an
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Înainte de orice, nativii din Taur trebuie să fie atenți la cheltuieli. Nu vă aruncați să folosiți cardul sau să băgați mâna în buzunar pentru toate fleacurile, atrăgătoare, e adevărat, dar inutile. Străduiți-vă să fiți mai calculați, ba chiar zgârciți, pentru a nu regreta mai târziu.

Iar această grijă față de veniturile dumneavoastră trebuie manifestată încă din prima lună a anului următor. Treptat, lucrurile se vor rezolva până la începutul verii, când situația financiară nu numai că se va redresa, dar se va înscrie pe o pantă ferm ascendentă.

De notat că, la scurt timp după ce 2019 își va intra în drepturi, unii dintre cei născuți sub acest semn zodiacal vor beneficia de venituri suplimentare, fie sub formă de bonusuri, recuperarea unor împrumuturi, etc. Este de preferat ca acești bani, pe care nu ați sperat să-i vedeți atât de curând, să îi puneți bine sau să îi investiți într-o afacere sigură.

În același timp însă, evitați să băgați mâna în foc pentru alții sau să vă angajați în realizarea unui proiect comun. Este nevoie de multă prudență, pentru a nu suferi pierderi ireparabile. Mai ales că 2019 va fi anul perfect pentru a schimba ceva în politica dumneavoastră financiară. La problemele cu care vă veți confrunta, nu căutați soluții complicați, alegeți calea cea mai dreaptă, cea mai simplă și mai la îndemănă. În ultimă instanță, sunteți maeștrii în identificarea unor astfel de rezolvări.

Din punctul de vedere al carierei, cea mai bună perioadă se află tot în prima parte a anului, mai precis în primele trei luni, când trebuie să evaluați situația din interiorul colectivului în care lucrați sau pe care îl conduceți. Puțin mai multă fermitate și determinare, pentru că puteți mai mult decât vă puteți imagina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...


pixel