Implicațiile Economice și Legale ale Limitării Competiției în rândul Furnizorilor de Echipamente 5G în România
Autor: DCBusiness Team | 10 mai, 22:10
Impactul proiectului de lege 5G, care stabilește condițiile pe care companiile trebuie să le îndeplinească concomitent pentru a putea participa la construirea rețelelor de telecomunicații 5G în România poate fi substanțial asupra economiei naționale și evoluției pieței locale de telecomunicații.

Potrivit raportului realizat de Dentons, una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume, prezentă în peste 80 de țări, piața de telefonie mobilă din România se va confrunta cu o investiție combinată de 4 miliarde de euro în procesul de lansare a rețelelor 5G, pe următorii cinci ani. O perioadă mai lungă de lansare a rețelelor 5G în România ar întârzia inevitabil adoptarea acestei noi tehnologii în rândul abonaților, determinând o reducere a veniturilor operatorilor cu 1,4 miliarde de euro pe parcursul a 10 ani.

Vă invităm marți, 11.05.2021, începând cu ora 12:00, prin intermediul platformei de videoconferințe Zoom, la o conferință de presă în cadrul căreia vor fi prezentate concluziile raportului “Implicațiile Economice și Legale ale Limitării Competiției în rândul Furnizorilor de Echipamente 5G în România”, realizat de Dentons.

Ştiri Recomandate

Metrorex ia MĂSURI pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro