În plin SCANDAL, prințul William și Kate pun paie pe foc
Autor: Simona Haiduc | 24 noi, 17:04
Se pare că supărarea nu va trece prea curând
Se pare că supărarea nu va trece prea curând
Relațiile dintre Familia Regală și compania media BBC sunt tot mai tensionate. Unii susțin că o asemenea stare de încordare între cele două părți nu a mai existat vreodată. Acum, prințul William și soția lui, Kate Middleton au pus paie pe foc.

Scandalul a izbucnit la începutul săptămânii, după ce BBC a difuzat un prim episod al unui nou film documentar dedicat familiei regale a Marii Britanii și axat pe relația dintre prințul Charles și cei doi fii ai acestuia, William și Harry. Indignată de modul de abordare a subiectului și de interpretare a evenimentelor, familia reginei Elisabeta a II-a a amenințat că va boicota postul de televiziune. 

Mergând mai departe și amplificând starea de tensiune, prințul William și Kate Middleton au interzis BBC să transmită un celebru concert de la Westminster Abbey.

William și Kate au fost foarte supărați că nu li s-a permis să vadă documentarul The Princes And The Press înainte de a fi difuzat pe BBC2. Filmul a fost prezentat de Amol Rajan, un autoproclamat republican care a calificat monarhia drept absurdă. După ce au amenințat că vor boicota postul de televiziune, ducele și ducesa de Cambridge au luat o nouă decizie. 

Citește și Prințul William a recunoscut că "NU te pui cu bunica" după conflictul cu REGINA

G Ad:

Citește și Prințul Harry, scos din sărite de CINCI CUVINTE spuse de William

Citește și Reședința secretă a soției prințului William, Kate Middleton

Potrivit Mirror, cuplul a interzis postului de televiziune să transmită concertul de colinde de Crăciun, care ar urma să fie găzduit de Kate Middleton la Westminster Abbey. După toate probabilitățile, evenimentul va fi difuzat de televiziune rivală ITV. Principalul scop al concertului va fi strângerea de fonduri în scopuri caritabile.

Pentru ITV, acordarea acestui drept reprezintă o șansă nesperată. "Este ceva complet nou - familia regală nu a mai făcut niciodată un concert televizat. Prin tradiție, majoritatea programelor regale merg automat la BBC. Acum se pare că vor lucra mai mult cu ITV în viitor", a comentat o sursă apropiată de cele întâmplate, înainte de a adăuga că ITV a fost "foarte surprinsă, dar încântată" de oportunitatea oferită. 

Motivul pentru care familia regală este supărată pe BBC în legătură cu difuzarea documentarului este că acesta ar susține că ar exista un "război de presă între William și Harry". "Toți sunt supărați. În această chestiune, întreaga familie spune că nu este nici adevărat și nici corect cum s-a procedat. Nimeni la Palat nu a văzut filmul în avans”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Ştiri Recomandate

Horoscop. Două extreme de Crăciun. Cine este Grinch-ul

Spiritul Crăciunului învăluie aproape pe toată lumea....

Surprizele anului 2022. Accizele cresc pe toată linia

Nivelul accizelor va creşte uşor anul viitor pentru...

China a pus gând rău propriilor companii! Planuri malefice

Autoritățile chineze pregătesc măsuri care ar trebui să...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro