Vedetele de la Bollywood, infectate cu SARS-CoV-2
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Aishwarya Rai
Aishwarya Rai
Trei generaţii din familia Bachchan de actori de la Bollywood au fost afectate de noul coronavirus, după ce actriţa şi fosta Miss World Aishwarya Rai Bachchan şi fiica ei au fost testate pozitiv, duminică, la o zi după ce socrul său, reputatul actor indian Amitabh Bachchan şi soţul ei, actorul Abhishek, au anunţat că au fost infectaţi, informează Reuters.

Ministrul Sănătăţii din statul indian Maharastra, Rajesh Tope, a anunţat într-un mesaj publicat pe Twitter că Aishwarya şi fiica sa în vârstă de opt ani au fost testate pozitiv cu noul coronavirus care provoacă boala COVID-19.

Nu se cunoaşte deocamdată dacă cele două au fost internate.

Amitabh şi Abhishek au fost spitalizaţi sâmbătă. Ei au declarat că prezentau simptome uşoare.

Duminică dimineaţă, un reprezentant al Spitalului Nanavati din Mumbai şi oficiali sanitari guvernamentali au anunţat că atât tatăl cât şi fiul sunt în stare stabilă.

Aishwarya, în vârstă de 46 de ani, care figurează adesea în clasamentele cu ''cele mai frumoase'' prezenţe feminine, a apărut în mai multe filme de la Bollywood şi Hollywood. Ea este ambasador de brand al mai multor companii multinaţionale, inclusiv L'Oreal.

Un legendar actor de la Bollywood, bolnav de Covid-19. Cum se simte

Rezultatele soţiei lui Amitabh Bachchan, Jaya, de asemenea actriţă, au fost negative, a indicat ministrul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii din statul indian şi-a şters ulterior mesajul publicat pe Twitter, dar un alt reprezentant guvernamental a confirmat pentru Reuters informaţia. O purtătoare de cuvânt a actriţei Aishwarya a refuzat să comenteze.

Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, are o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari, potrivit analiştilor.

India a înregistrat duminică o creştere record a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, numărul total al persoanelor afectate ajungând la aproape 850.000, ţara situându-se asfel pe al treilea loc în lume la numărul de cazuri la nivel naţional, ceea ce a determinat autorităţile să reinstituie măsuri de izolare în unele zone intens populate.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii la nivel naţional indică peste 27.100 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore, în timp ce bilanţul deceselor a crescut la 22.674, după ce 551 de persoane au murit într-o zi.

Actorul legendar Amitabh Bachchan a anunţat într-un mesaj publicat sâmbătă seară pe Twitter că a fost testat pozitiv cu virusul extrem de infecţios. După doar câteva minute, fiul său, actorul Abhishek Bachchan, în vârstă de 44 de ani, a scris pe aceeaşi reţea că a fost la rândul său testat pozitiv.

Între timp, la reşedinţa de lux a familiei Bachchan din Mumbai a fost desfăşurată o operaţiune de dezinfectare, notează Reuters.

Amitabh Bachchan, actor legendar de la Bollywood, a fost o figură proeminentă în lupta împotriva coronavirusului prin apariţiile sale în reclame cu mesaje de interes public în care îi îndemna pe oameni, cu vocea sa baritonală binecunoscută, să poarte mască, să se spele frecvent pe mâini şi să respecte distanţa fizică.

Industria cinematografică din India şi-a reluat recent activitatea pe platourile de filmare după mai multe luni de suspendare în urma impunerii măsurilor de izolare la nivel naţional, la sfârşitul lunii martie.

Însă, accesul pe platourile de filmare al actorilor cu vârste de peste 65 de ani, cum este cazul lui Amitabh, este interzis din cauza vulnerabilităţii lor la virus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...


pixel