INHGA. Atenționare Cod GALBEN de INUNDAȚII
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Cod PORTOCALIU de INUNDAȚII pe râurile din Dobrogea
Cod PORTOCALIU de INUNDAȚII pe râurile din Dobrogea
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă pe trei râuri din judeţul Cluj.

Potrivit hidrologilor, până la ora 12:00, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe Someşul Mic - afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Apahida (judeţul Cluj).

MEDICAMENTUL împotriva COVID-19 pe bază de PLASMĂ SANGVINĂ

În acelaşi timp, fenomene similare se pot produce cu intensitate şi probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Lonea şi Fizeş - bazin superior.

Atenţionarea a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională "Apele Române", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Someş - Tisa şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel