Joburi ușoare care se plătesc bine. Unele se pot face de acasă
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Joburi ușoare care se plătesc bine. Unele, se pot face de acasă
Joburi ușoare care se plătesc bine. Unele, se pot face de acasă
Oricine își dorește să aibă un loc de muncă bine plătit, deloc stresant și care să îi ofere echilibrul între viața profesională și cea privată. Acest lucru poate fi real, deoarece există câteva profesii de acest tip. Iată o parte dintre ele!

Locurile de muncă bine plătite nu sunt atât de rare pe cât par. Dacă ești în căutare de job, îți recomandăm următoarele profesii, care ți-ar putea aduce bani frumoși, unele dintre ele chiar lucrând de acasă, din confortul propriei locuințe. 

Life Coach

Dacă îți place să îi ajuți pe cei din jur, alege să fii Life Coach! Antrenorii de viață motivează și inspiră oamenii pentru a-și gestiona cât mai bine sarcinile de zi cu zi. Antrenorii se pot axa pe domenii, precum: afaceri, carieră, sănătate, abtilități de viață și relații interpresonale. Activitatea se poate realiza inclusiv online. 

Actor vocal 

Iubești actoria și ești perseverent? Dacă da, actoria vocală poate fi profesia ideală pentru tine. În plus, este și profitabilă! Este nevoie de actori vocali pentru a dubla diverse filme, emisiuni de televiziune, jocuri video, desene animale, reclame, cărți audio, documentare, producții de teatru, spectacole de păpuși și multe, multe altele. 

Fotograf

Dacă fotografia este deja un hobby pentru tine, de ce să nu câștigi și bani din această pasiune? Există mai multe tipuri de fotografi: fotograf de nuntă, fotograf imobiliar, fotograf de copii, fotograf culinar etc. Pentru a profesa în aceste domeniu, ai nevoie de un plus de creativitate, de răbdare și de abilități tehnice pentru a rezolva problemele imprevizibile.

Blogger 

A fi blogger îți permite să fii propriul tău șef și să lucrezi din confortul casei tale sau din orice alt spațiu. Pentru a câștiga bani, este nevoie să creezi conținut interesant și util pe care oamenii să îl citească. Dacă ești perseverent, această profesie devine ușor de gestionat și bine plătită. Pentru a excela în această zonă, trebuie să ai capacitatea de a te adapta la noile tedințe, să îți dorești să înveți constant și să te organizezi perfect. 

Citește și: Vrei un job trăsnit?Iată câteva locuri de muncă mai ciudate

Dacă îți urăști job-ul pe care îl ai și crezi că nimic nu e mai rău decat locul unde te duci zilnic, noi te contrazicem. Acest top care urmează s-ar putea să-ţi schimbe această percepţie.

Degustător de mâncare pentru animale. Dacă animalele ar putea vorbi, acest job nu ar fi existat. Cum însă acest lucru este imposibil, cineva trebuie să se asigure că hrana pentru patrupezi este gustoasă. Degustătorii trebuie să analizeze mâncarea de animale de la textură până la gust. De obicei ei nu înghit mâncarea, însă, în unele cazuri, se întâmplă să le şi placă!

Colector de venin. Veninul şerpilor este folosit la fabricarea multor medicamente. Pentru a realiza acest proces, există oameni specializaţi în colectarea substanţei mortale, care îşi petrec fiecare zi la serviciu chinuind şerpii cu un recipient de plastic.

Încălzitor de pat. Hotelul de patru stele Holiday Inn, din Londra, oferă clienţilor săi serviciul de încălzitor de pat. Astfel cu 5 minute înainte ca oaspetele să meargă la culcare, un angajat al hotelului se urcă în patul acestuia şi încălzeşte lenjeria. 

Alergător de porumbei. Hotelul de cinci stele Rambagh Palace, Jaipur, India, a angajat doi oameni care să țină departe porumbeii de curtea "palatului". "Alergătorii de porumbei" fugăresc păsările cu un steag mare timp de 9 ore pe zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...


pixel