Limuzina lui Muhammad Ali, la vânzare. Ce mai primeşte viitorul proprietar
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Un automobil de lux marca Rolls-Royce Silver Shadow, care i-a aparţinut legendarului boxer american Muhammad Ali va fi scos la licitaţie luna viitoare, în Belgia, informează cotidianul L'Equipe.

Potrivit casei de licitaţii Bonhams, cabrioletul respectiv a fost achiziţionat în 1970 de Ali pentru a sărbători revenirea în ring după o absenţă de cinci ani, ca urmare a refuzului său de a participa la războiul din Vietnam alături de armata americană. Mohamed Ali a deţinut automobilul respectiv timp de şase ani. Maşina, care nu a fost niciodată restaurată, se află în prezent în proprietatea unui olandez, suma la care este evaluată fiind cuprinsă între 40.000 şi 60.000 de euro. Pe lângă documentele vehiculului, viitorul proprietar al maşinii va primi şi o fotografie cu Muhammad Ali alături de cântăreaţa americană Diana Ross, în Rolls-Royce-ul respectiv, în faţa cazinoului Caesars Palace din Las Vegas.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel