LOTERIA Română lansează un produs NOU. Câștiguri MARI
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Se poate câștiga frumos
Se poate câștiga frumos
Loteria Română lansează un nou loz randalinat "LOZ 6/49" pentru care pune la bătaie 680.170 de câştiguri în valoare totală de 4,96 milioane de lei, a anunţat, marţi, instituţia.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare.

"'LOZ 6/49' este noul produs cu care Loteria Română continuă tradiţia lozului randalinat. Jucătorii încrezători în şansa lor pot achiziţiona, cu numai 4 lei, un 'LOZ 6/49'. Pentru noul loz randalinat Loteria Română pune la bătaie 680.170 de câştiguri în valoare totală de 4.960.000 de lei.", se menţionează în comunicat.

Citește și Loteria Română ANUNȚĂ schimbări. Despre ce este vorba

Câştigurile oferite de Loteria Română pentru "LOZ 6/49" sunt în valoare de 4 lei, 5 lei, 10 lei, 100 lei, 1.000 lei şi 10.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel