Marcel Ciolacu a fost AMENDAT. Împreună cu alte persoane
25 oct, 14:51, de  Mara Ivan
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va plăti amenda cu care a fost sancţionat după ce a participat la o masă la un restaurant din Sărata Monteoru fără să respecte regulile de distanţare, însă consideră că premierul Ludovic Orban foloseşte Poliţia "în scopuri politice".
Piliția a făcut verificările necesare
Piliția a făcut verificările necesare

"Orban şi ai săi folosesc Poliţia Română în scopuri politice. Este o ruşine! Asta arată cât de disperaţi sunt şi cât de jos au ajuns. Nu am văzut nicio conferinţă de presă a Poliţiei atunci când Orban şi miniştrii săi beau şi chefuiau la Guvern, în timp ce românii erau închişi în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii şi reuniuni politice cu sute de persoane. În fapt, lucrurile stau aşa: judeţul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măştii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulţi colegi la masă cu noi. Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că a transmis duminică dimineaţă Poliţiei toate datele celor care au fost la masă cu el. "Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toţi. Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, aşa cum se concentrează şi pe Opoziţie, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie", a completat liderul PSD. 

Citește și Românii blocați în case? Guvernul pregătește alte restricții

În spaţiul public au apărut imagini cu Marcel Ciolacu stând la masă, la un restaurant, alături de alte 10 persoane, în condiţiile în care în contextul pandemiei de COVID-19 numărul maxim permis este de şase. Purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan a declarat că, în urma verificărilor efectuate, au fost identificate toate persoanele participante la masa de la restaurant şi au fost sancţionate contravenţional.

"De asemenea, operatorul a fost sancţionat contravenţional pentru neluarea măsurilor de protecţie şi de prevenire a răspândirii COVID-19", a precizat Drăgan. Potrivit acestuia, cuantumul celor 11 sancţiuni contravenţionale aplicate se ridică la 21.000 de lei.

Crossuri parteneri

Ştiri Recomandate

SFÂRȘITUL pandemiei? OMS ne spune ce înseamnă VACCINAREA

Responsabilii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS)...

Marcel Ciolacu, anunţ sumbru pentru români, legat de salarii

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a explicat ce se poate...

Prințul Harry a spus NU! Meghan s-a întors acasă

Nu, prințul Harry este decis să nu cedeze, să nu se lase...

Burse școlare 2020-2021. Valoare. Decizie de ultimă oră

Având în vedere că, potrivit Legii nr. 38/2019, valoarea...

Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro