Euro, la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani față de dolar
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Guvernul a insistat ca Marea Britanie să fie în prima linie pentru un vaccin contra coronavirusului creat de Universitatea Oxford. Vaccinul este dezvoltat de oamenii de știință de la universitatea Oxford și gigantul farmaceutic AstraZeneca.
Studiile inițiale umane sugerează că este sigur și creează un răspuns imun la Covid-19. Cu toate acestea, nu este probabil să fie gata până anul viitor.
Președintele SUA, Donald Trump, a avut în vedere acordarea autorizației de urgență pentru vaccinul care va fi distribuit în SUA în octombrie, a raportat anterior Financial Times.
Agențiile sale științifice au spus că un vaccin ar trebui studiat la 30.000 de persoane înainte de a putea fi autorizat.
Purtătorul de cuvânt numărul 10 a declarat astăzi: „A fost clar că vom extrage un vaccin doar după ce va fi considerat sigur și eficient de către autoritățile noastre de reglementare.”
OMS este precaută în privința tratamentului cu PLASMĂ. De ce
Guvernul lui Boris Johnson a încheiat un acord cu AstraZeneca pentru a obține „primul acces” la acest vaccin odată aprobat, a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit DailyStar.
"AstraZeneca a încheiat o serie de acorduri cu alte țări, au acordul global de licență cu Oxford, dar am fost clar, odată ce s-a constatat că este eficient, am semnat un acord pentru 100 de milioane de doze, ceea ce înseamnă că Marea Britanie va primi primul acces. "
AstraZeneca a negat discuția autorizației de utilizare de urgență cu SUA, spunând: „Ar fi prematur să facem speculații asupra acestei posibilități”.
Vaccinul Oxford se află în prezent în faza a trei studii clinice la 30.000 de persoane din Marea Britanie, SUA, Brazilia și Africa de Sud, cu rezultatele așteptate în octombrie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...