MedLife semnează o nouă achiziţie

Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Este o nouă achiziție
Este o nouă achiziție
MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, cumpără pachetul integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor, informează vineri compania.

Conform sursei citate, Medicris activează de peste 20 ani pe piaţa de servicii medicale private din Oradea şi oferă servicii medicale de ambulator care integrează 9 specialităţi medicale: medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie şi altele.

În prezent, clinica are un portofoliu de peste 22.000 de abonaţi.

"Această nouă tranzacţie înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienţii şi abonaţii noştri, Medicris Oradea fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de medicina muncii din Bihor, la care se adaugă alte câteva specialităţi conexe. Odată cu integrarea noului portofoliu de abonaţi, vom putea deservi şi mai multe companii locale, venind în întâmpinarea acestora cu servicii complementare oferite şi prin intermediul hyperclinicii şi a laboratorului pe care le avem la Oradea sau a centrului de dermatologie şi estetică, DermaLife, inaugurat la începutul acestui an", a declarat Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Potrivit reprezentanţilor companiei, tranzacţia Medicris Oradea a fost derulată de Genesys Arad, una dintre primele companii achiziţionate de grupul MedLife.

"Grupul MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziţii în zona medicală, va continua să investească masiv în creşterea reţelei din România prin derularea unor noi tranzacţii de dimensiuni medii şi mari în perioada următoare", se menţionează în comunicat.

Citește și Farmaceutica Remedia se alătură comunităţii ARIR

Prezentă pe piaţa românească încă din 1991 şi la Bursa de Valori Bucureşti de 25 ani, Farmaceutica Remedia este unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de medicamente şi dispozitive medicale din România.

"Suntem preocupaţi de adaptarea modelelor de afaceri bazate pe orientarea pieţei farma spre digitalizare. Ne asumăm rolul de lider în piaţa din România în procesul de tehnologizare, fluidizare a proceselor şi creşterea serviciului farmaceutic prin implementarea roboţilor atât la nivelul farmaciilor şi spitalelor, cât şi al depozitelor farmaceutice. Prin parteneriatul cu ARIR subliniem încă o dată preocuparea noastră faţă de acţionari şi investitori, precum şi faţă de concepte inovatoare - sustenabilitate şi digitalizare. Dorim să contribuim împreună cu întreaga comunitate a companiilor listate la dezvoltarea sustenabilă a economiei şi să îmbunătăţim interacţiunea cu părţile interesate la nivel european", a declarat Valentin - Norbert Ţăruş, preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei.

La rândul său, Daniela Şerban, preşedinte şi cofondator ARIR, a subliniat că Farmaceutica Remedia demonstrează progres continuu în comunicarea cu investitorii, fiind compania din categoria Standard cu cel mai mare scor VEKTOR (9,5). "Împreună vom construi noi repere de comunicare cu investitorii locali şi internaţionali", a spus Daniela Şerban.

Misiunea Farmaceutica Remedia este de promovare şi lansare a unor concepte inovatoare de business farmaceutic, oferirea de servicii de sănătate de calitate adaptate necesităţilor clienţilor şi respectarea standardelor internaţionale de etică şi profesionalism. Compania se orientează cu prioritate pe distribuţia de produse farmaceutice şi servicii conexe de logistică, marketing şi promovare medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Contor electric
Este o veste bună pentru cele doua banci
Warren Buffett supranumit și Oracolul din Omaha
Tanczos Barna / FOTO: gov.ro
Alegeri în Germania / FOTO: Freepik
Bani / Foto: Freepik
Taxe
reciclarea textilelor - FOTO: Freepik
Criptomonede / FOTO: Unsplash
Avion de luptă Rafale / FOTO: https://www.facebook.com/thalesgroup
Donald Trump / FOTO: Wikipedia

Air Force One: Donald Trump "nu este mulțumit" de Boeing

Termenele de livrare care ar putea determina...

Elon Musk

Trei scenarii pentru Elon Musk: Un exercițiu de imaginație

Cel mai bogat om din lume, devenit mâna dreaptă a...

007 / FOTO: Wikipedia
Completare document / FOTO: Freepik
Fermieri
santorini - FOTO: Freepik@saralaphotography94

Ce se întâmplă cu sezonul turistic din Santorini

Ce se întâmplă cu sezonul turistic din Santorini....

Satelit / FOTO: Freepik
slow shopping - FOTO: Freepik
Știrile dimineții / Foto: Freepik

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

O selecție a celor semnificative informații ale zilei...

Construirea Zidului Berlinului, 1961 / Foto: Arhiva Națională a Germaniei
Litoralul românesc
Recoltarea ceții
Foxconn
Donald Trump / Foto: Casa Albă

Tarife, dobânzi, criptomonede, pariul pe Trump se clatină

La o lună după începutul celui de-al doilea mandat al...

Are cineva nevoie de un cutit de 150.000 de dolari? VIDEO

Un cuțit de 150.000 de dolari ar putea părea pentru unii...

Bursa de Valori București
Oameni pe stradă
Bani

Leul încheie săptămâna impunându-se în fața dolarului

BNR a anunțat cotațiile valutare pentru vineri, 21...

Energie regenerabilă / Sursa: Freepik.com

Burduja: România are nevoie de energie sigură, accesibilă

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a vorbit despre...


pixel