Cum arată noua jucărie a lui Jeff Bezos. Noul mega-yacht, zărit pe un șantier din Olanda VIDEO
Autor: Antonia Popescu | 24 oct, 15:45
Y721, presupusul yacht al lui Jeff Bezos
Y721, presupusul yacht al lui Jeff Bezos
Mega-yachtul a fost zărit pentru prima oară pe un șantier naval din Olanda - și va fi cel mai mare din lume când va fi finalizat anul viitor.

Purtând numele de Y721, imensa navă a fost fotografiată pe șantierul naval Zwijndrecht din vestul Olandei, potrivit MailOnline.

Măsurând o lungime de 127 m și costând 423 de milioane de lire sterline, vasul privat al lui Bezos va fi cea mai mare navă de acest fel din lume când va fi finalizată anul viitor.

Superyacht-ul a fost lansat la apă și testat lângă Alblasserdam unde vor fi finalizate ultimele retușuri.

TikTok a ajuns la un MILIARD de utilizatori pe lună

G Ad:

Livrarea este programată pentru anul 2022, după ce va fi finalizată proba pe mare. Data exactă nu a fost anunțată, iar Oceanco a refuzat până acum solicitările de a comenta dacă Jeff Bezos a comandat nava. Cu toate acestea, rapoartele din publicațiile de specialitate notează că acesta l-a cumpărat în 2018 pentru aproximativ 500 de milioane de dolari. La livrare, așa cum s-a promis, superyacht-ul va veni cu o serie de recorduri mondiale, inclusiv titlul de cel mai mare iaht cu vele din lume, cel mai mare superyacht construit vreodată de Oceanco și cel mai lung vas construit în Olanda.

Compania a declarat că: "Oceanco prețuiește intimitatea și confidențialitatea tuturor clienților noștri și a potențialilor clienți și, prin urmare, nu comentează cu privire la implicarea sau neimplicarea noastră în proiecte specifice."

Se presupune că Y721 se bazează pe planurile Black Pearl, care este, fără îndoială, cea mai ușor de recunoscut navă construită de Oceanco și, de asemenea, cel mai mare și mai avansat iaht cu vele DynaRig din lume. Y721 este un iaht cu trei punți care măsoară 127 de metri, lungime totală. Acesta va avea trei catarge și un bompres, și vine cu o cocă neagră și o siluetă generală clasică și elegantă.

 

Ştiri Recomandate

Cod Galben de recipitații mixte și polei în 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri...

Rafila a explicat când se introduce certificatul COVID

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a prezentat...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro