Meiroșu, certSIGN, despre digitalizare: Această pandemie a fost un strigăt
Autor: Antonia Popescu | 23 iun 2022, 17:00
Meiroșu, certSIGN, despre digitalizare: Această pandemie a fost un strigăt
Meiroșu, certSIGN, despre digitalizare: Această pandemie a fost un strigăt
EXCLUSIV
Aurel Meiroșu, manager dezvoltare afaceri al certSIGN, a vorbit despre evoluția tehnologiei din ultimii ani.

"Trebuie să recunoaștem că această pandemie a fost un strigăt pentru absolut toate daunele pe care fiecare dintre noi le gestionăm. Dincolo de faptul că sunt de business tehnice, poate chiar și aspecte de ordin juridic, pentru că, iată, și în pandemie au apărut foarte multe reglementări, atât naționale, cât și europene. Deci. Personal, nu cred că de la. Marea industrializare în secolul XIX. De la 1800 și un pic, omenirea a mai avut parte de un asemenea trigger care, cel puțin pe termen mediu și lung, deci în următorii 50 100 de ani, vor schimba radical foarte multe aspecte, în primul rând din viața de zi cu zi și din interacțiunile cotidiene.

Și vă dau trei exemple pe care cu toții le cunoaștem

  • Tehnologia blockchain. Dincolo de NFT-uri și chestii speculative, discutăm despre o tehnologie care este pe de o parte foarte accesibilă, demonstrată că este sigură și îți permite să ai trasabilitatea foarte multor lucruri.

  • Motoarele electrice. Nu știu dacă ne gândeam în urmă cu 20 de ani că Dacia va fi electrică vreodată în viața asta. În momentul de față, dacă ești producător auto și nu ai motor electric, nu exiști sau vei dispărea.

  • Ne uităm, pentru că iată, am nimerit într-un moment plăcut mie personal, cel financiar-bancar, ne uităm la toată transformarea cu privire la interacțiunea efectivă a clientului cu serviciile bancare. Și aici trebuie să recunoaștem că ce s-a întâmplat cu Revolut în urmă cu 5-7 ani a fost o ștachetă ridicată a sistemului bancar, e o întreagă discuție, dar iată unde au ajuns colegii din industrie în 5-7 ani. 

Ei bine, este un drum ireversibil. Cel puțin în momentul de față nimeni nu se mai gândește să revină la tradițional. Putem spune chiar că viitorul a sosit. Cred că a început ieri, era sosit, și asta este direcția. Evident, există o componentă care în mod natural își face prezența și anume zona de reglementare. Spun natural pentru că orice abordare care se dovedește a fi utilă, constructivă și validată de piață, în mod normal apare nevoie de reglementare.", a explicat Aurel Meiroșu, manager dezvoltare afaceri al certSIGN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Cafeaua devine din ce în ce mai scumpă în Uniunea Europeană

Ceaşca zilnică de cafea devine din ce în ce mai scumpă...

Norvegia, încasări record din petrol și gaze

Guvernul Norvegiei a anunţat joi că se aşteaptă să...

Marcel Ciolacu, despre impozite: Nu se măresc cu 50%

Marcel Ciolacu, președintele PSD și a Camerei...

RCA. Modificări privind acordarea despăgubirilor

Despăgubirile în baza asigurărilor RCA, la nivelul...

Sancțiunile London Metal Exchange scumpesc zincul și cuprul

Zincul și cuprul au crescut după ce London Metal...

China câștigă milioane de dolari pe spinarea americanilor

Este o schemă folosită de China pentru gaze naturale...

Zi nefastă pentru Bursa de la Bucureşti

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere pe aproape...

Crossuri externe