MiG-21 LanceR, implicat într-un incident aviatic. Echipajul nu a fost rănit
Autor: Antonio Grigore
Data publicării:
MIG 21
MIG 21
O aeronavă MiG-21 LanceR dublă comandă, din dotarea Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii, a fost implicată marţi, într-un incident fără urmări grave, generat de funcţionarea defectuoasă a trenului de aterizare, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit sursei citate, în urma incidentului, petrecut în jurul orei 18,30, membrii echipajului nu au fost răniţi, iar aeronava nu a înregistrat avarii majore, notează Agerpres.

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene a dispus constituirea unei comisii care să cerceteze cauzele producerii incidentului.

Citește și: BNR. Detalii NOI despre AUR și LEU

Totodată, în conformitate cu procedurile aviatice, a fost dispusă oprirea de la zbor a aeronavelor de acest tip, cu excepţia celor care execută serviciul de luptă Poliţie Aeriană, până la clarificarea circumstanţelor care au determinat producerea acestui incident de zbor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel