Mohammad Murad, APEL către Ciucă: Daţi-ne, înainte de toate, RESPECT
Autor: Dana Mihai | 14 dec 2021, 13:10
Mohammad Murad, APEL către Ciucă: Daţi-ne, înainte de toate, RESPECT
Mohammad Murad, APEL către Ciucă: Daţi-ne, înainte de toate, RESPECT
EXCLUSIV
Mohammad Murad a oferit un interviu exclusiv pentru DC Media Group, unde a făcut un APEL către premierul Ciucă.

"Eu am trăit des aceste momente. Iar acum sunt în curs de a face transferul de la mine către copii. Am două fete cărora le transfer afacerea. Când au văzut ce se întâmplă, au spus: ‚tată, noi nu putem trăi aici, cum adică, vin şi ţipă la noi?’. Şi atunci vreau să-i transmit domnului prim-ministru, înainte de toate: ‚Domnule prim-ministru, sunteţi o persoană care veniţi dintr-o instituţie militară şi ştiţi ce înseamnă respectul. Daţi-ne, înainte de toate, respect! Vrem să ne daţi respectul! Şi noi muncim, şi noi plătim taxe, nu numai multinaţionalele fac acest lucru.", a declarat omul de afaceri.

Mohammad Murad cere RESPECT

Avem nevoie de respect reciproc. Cum vă respectăm, aşa să ne respectaţi şi pe noi. Nu e nevoie de 10 militari, 10 pompieri, ANAF, ca să ne pună la punct. N-am ridicat nici măcar vocea în fața lor, deci putem face acest lucru civilizat. Nu putem dezvolta România, nu putem aduce românii de afară făcând numai rele ca să ne ocupăm scaunul. Sunt 120 de agenţii care sunt în stare să falimenteze orice firmă în urma unui control. Poate avem norocul cu dumneavoastră să faceţi o singură agenţie care să protejeze investiţiile româneşti. Am văzut că există o agenţie care sprijină multinaţionalele şi investiţiile străine. De ce nu v-aţi gândit să faceţi acelaşi lucru şi pentru firmele româneşti? Nu mi se pare corect și egal! Cum vi se pare orice primar în România că poate să ne împiedice cu toate proiectele, degeaba venim cu Fonduri Europene, dacă NU e pe plaul unui primar, pune STOP.”, a declarat Mohammad Murad.

Mohammad Murad: Noi, cei din industria turismului, nu suntem considerați oameni de afaceri

Omul de afaceri a povestit că după fiecare apariţie publică în care vorbește despre problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din România în relaţia cu statul, urmează un val de controale comandate de către persoane sau instituţii care se simt deranjate de declaraţiile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Nivelul de radiații din România. Anunțul făcut de CNCAN

Măsurătorile efectuate în România confirmă valori...

Crește numărul beneficiarilor de ajutor social

Numărul beneficiarilor de ajutor social (venit minim...

Salariile bugetarilor trebuie să fie publicate azi

Până azi, 30 septembrie, toate instituțiile statului sau...

Crossuri externe