Chirie de 200.000 de euro, atât plătește Ministerul Investițiilor
Adrian Câciu a făcut câteva...
Cererea a fost una extrem de neobișnuită ca și situația specială pentru care a fost făcută. Oamenii aveau de gând să pună piciorul pe Lună, ceva la care umanitatea doar visa, cu numai câteva decenii în urmă.
Cererea ca mâncarea să nu genereze firimituri este una deosebit de importantă pentru mediul de imponderabilitate în care urma să fie consumată. Nimeni nu-și dorea să plutească în cabină bucățele de aliemente care ar fi putut să pericliteze misiunea spațială și viața astronauților.
Cererea NASA era foarte precisă: cuburile de mâncare nu aveau voie să se sfărâme. Cuburile nu numai că nu trebuiau să aibă această proprietate neobișnuită dar era obligatoriu ca fiecare să aibă un conținut specific de nutrienți, să fie echilibrat ca grăsimi și să fie și gustoase.
Nestle reduce cantitatea de zahăr din ciocolată
Nestle și-a asumat provoarea și a reușit să ducă la bun sfârlit cererea NASA. Compania a produs ”cuburile spațiale”, care erau prodise exclusiv din produse naturale concentrate, care aveau 4 gusturi diferite: căpșuni, alune, cocos și ciocolată.
Cuburile îndeplineau criteriul nutrițional cerut de NASA iar dimensiunea era atât cât trebuie pentru o înghițitură și, evident, fără firimituri.
Nestle nu a trimis doar aceste cuburi în spațiu. Astronauții de pe Apollo 11 erau băutori fervenți de afea, o mică plăcere la care nu voiau să renunțe pe perioada misiunii iar Nestle a fost din nou solicitată să rezolve problema.
Nestle tocmai pusese la punct tehnologia care permitea obținerea cafelei instant astfel că sincronizarea a fost perfectă pentru a le oferi astronauților băutura preferată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Adrian Câciu a făcut câteva...
Profesorul Mircea Coșea trage...
România face pași importanți...
Ministerul Energiei va aloca...
Ministerul Finanțelor a pus în...
Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...
TikTok riscă să fie suspendată...
Săptămâna viitoare angajații au...
Grupaj de ştiri. Click pe...
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...
Trump mută ceremonia de...
Anul trecut a fost unul mai...
O rachetă Starship a SpaceX s-a...
Un termen limită pentru...
Peste 90% dintre fermierii eligibili, autorizați pentru...
Mai mulți livratori ai...
Analistul economic Adrian...
Președintele rus Vladimir Putin...
Piețele financiare mizează că...
Înalta Curte de Casaţie şi...
Un decret regal vechi din...
Evoluția ROBOR nu aduce o veste bună pentru cei care au credite la bănci.