Novak Djokovic dat afară din Australia? Viza, anulată de ministrul Imigrării
Autor: Oana Pavelescu | 14 ian, 09:05
Novak Djokovic dă vina pe oricine numai pe el nu
Novak Djokovic dă vina pe oricine numai pe el nu
Viza lui Novak Djokovic a fost anulată de ministrul australian al imigrației, ceea ce pune în continuare sub semnul întrebării participarea sa la primul turneu de Grand Slam al anului, relatează Sky News.

Sportivul a câștigat anterior recursul în instanță împotriva anulării vizei sale, dar guvernul australian a declarat că va continua să exploreze modalități de a-l expulza.

"Astăzi mi-am exercitat puterea, în conformitate cu secțiunea 133C(3) din Legea privind migrația, de a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic din motive de sănătate și de ordine publică, pe baza faptului că este în interesul public să fac acest lucru", a declarat ministrul imigrației, Alex Hawke, într-o declarație.

Judecătorul Anthony Kelly a anulat anularea vizei lui Djokovic luni, spunând că jucătorului nu i s-a acordat suficient timp pentru a răspunde pe deplin oficialilor care i-au refuzat intrarea în Australia. El a avertizat că orice încercare a ministrului Hawke de a-și folosi puterile personale de anulare ar putea însemna că Djokovic nu va putea reveni în Australia timp de trei ani.

”Eroul” Djokovic admite că a mințit... cu jumătate de gură

G Ad:

Djokovic a recunoscut săptămâna aceasta că a participat la un interviu pentru un ziar și la o ședință foto când știa că este infectat cu Covid-19, în timp ce a dat vina pe "eroarea umană" pentru o declarație de călătorie incorectă pe care a folosit-o pentru a intra în Australia.

În timp ce statul Victoria i-a acordat lui Djokovic o scutire medicală înainte de a se îmbarca în avionul spre Australia, oficialii federali i-au anulat viza la sosire, pe fondul unei revolte naționale că o vedetă sportivă bogată primea un tratament special. Mai mult de 90% dintre adulții australieni sunt complet vaccinați, iar țara a suportat unele dintre cele mai dure restricții din lume în timpul pandemiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Bitdefender avertizează asupra unui atac mai puțin obișnuit

Bitdefender avertizează asupra unui nou val de atacuri,...

Internetul nord-coreean, închis complet. Care ar fi motivul

Internetul din Coreea de Nord pare să fi fost afectat de...

YouTube va explora funcțiile NFT pentru creatori

YouTube explorează caracteristici care să permită...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro