O mașină Tesla a explodat. Stând pe loc. S-a deschis o anchetă VIDEO
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Stație electrică
Stație electrică
Incidentul s-a petrecul într-o parcare din Shanghai și a fost surprins de camerele de supraveghere. Ajuns pe internet, filmulețul a avut 22 milioane de vizualizări. Prea mulți pentru a nu face nimic. Prin urmare, constructorul auto Tesla a decis să trimită o echipă de specialiști pentru a stabili de ce mașina s-a aprins singură.

Tesla nu a confirmat despre ce model este vorba, dar se pare că este un Model S. "Vom lua legătura și vom colabora cu autoritățile de resort pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Din informațiile disponibile reiese că nu au existat victime”, au comentat americanii de la Tesla într-un comunicat publicat pe contul său oficial de Weibo.

Este ultimul incident care afectează imaginea Tesla în acest an, într-un moment în care grupul încearcă să îşi extindă prezenţa în China. În ianuarie, Tesla a rechemat la service peste 14.000 de autoturisme Model S în China, în cadrul eforturilor demarate la nivel global pentru a înlocui airbag-urile produse de firma japoneză Takata. În martie, o greşeală de etichetare făcută de administraţia vamală din Shanghai a dus la suspendarea temporară a aprobărilor pentru un lot de autoturisme Tesla.

Citește și Scandal de spionaj la Tesla. Cine ce a furat și pentru cine

Constructorul auto american construieşte în prezent la Shanghai prima sa uzină de asamblare din afara SUA. În acest fel Tesla vrea să se implanteze mai bine pe cea mai mare piaţă auto din lume şi să evite impactul tensiunilor comerciale dintre Beijing şi Washington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel