OZN-urile există! La ce concluzie a ajuns Marina militară a SUA VIDEO
Autor: Andreea Ionescu
Data publicării:
Militar american: Ei pot declanșa cel de-al treilea război mondial
Militar american: Ei pot declanșa cel de-al treilea război mondial
Marina militară a SUA a confirmat că trei videoclipuri, apărute în spațiul public, în care ar apărea obiecte zburătoare neidentificate sunt originale, informează site-ul Popular Mechanics.

Serviciul forțelor marine afirmă că înregistrările video au fost realizate de piloți americani și redau „fenomene aeriene inexplicabile”, dar afirmă, de asemenea, că filmulețele nu trebuiau să ajungă în spațiul public. Cele trei  videoclipuri pot fi găsite sub numele de „FLIR1”, „Gimbal” și „GoFast”. Acestea au surprins două întâlniri separate între aeronavele americane și OZN-uri.

Unul datează din 2015 și a fost realizat în largul coastei de est de echipajul unui avion de luptă F/A-18F. Alt filmuleț a fost făcut pe coasta Californiei în 2004. În fiecare dintre cazuri, misterioasele obiecte zburătoare au efectuat manevre aeriene care nu pot fi întreprinse cu tehnologia aviatică actuală.

Potrivit relatările ziarului New York Times, OZN-urile „au apărut brusc la o distanță de 25 km, și apoi au vuit spre mare, oprindu-se în cele din urmă la aproximativ 6 kilometri depărtare de apă și plutind deasupra acesteia. După care au dispărut, fie ieșind din raza de acțiune a radarelor, fie au fost doborâte de nu se știe cine.

Joseph Gradisher, un purtător de cuvânt al unui oficial american, a declarat publicației The Black Vault că „marina militară cataloghează obiectele din aceste videoclipuri drept fenomene zburătore neidentificate”. Pentagonul admite că obiectele observate nu pot fi deocamdată identificate, dar nu le cataloghează în mod public ca fiind de natură extreterestră.

La începutul acestui an, Departamentul Apărării a transmis publicației The Vault că înregistrările erau neclasificate, nu era destinate publicului larg iar Pentagonul nu a întreprins niciun proces de revizuire al acestora.

 OZN-urile, subiect fierbinte în Congresul american

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel