Pariorii din Turcia, vânați de autorități
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Poliția turcă a început razii împotriva pariorilor online
Poliția turcă a început razii împotriva pariorilor online
Autorităţile turce au lansat vineri o vastă operaţiune împotriva unor site-uri ilegale de pariuri online, îndeosebi în ce priveşte meciurile de fotbal, emiţând mandate de arestare în cazul a aproximativ 400 de persoane, potrivit poliţiei din Istanbul, relatează AFP.

Având la dispoziţie mandate de arestare pentru 394 de persoane, dintre care 207 din Istanbul, unitatea de combatere a infracţionalităţii cibernetice a întreprins razii în 40 de provincii din Turcia, a indicat poliţia într-un comunicat.

Poliţiştii au confiscat sume cash în lire turceşti şi devize străine echivalând cu 8,04 milioane de dolari în cursul raziilor în localurile care administrează site-urile respective, ce au generat aproape trei miliarde de lire (574 milioane de dolari) datorită pariurilor ilegale, potrivit poliţiei.

Sumele de bani având legătură cu pariurile ilegale trec prin conturile bancare a 72 de companii şi a 394 de persoane fizice, a precizat sursa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel