Activiştii Greenpeace anunţă "prima victorie în instanță împotriva Neptun Deep"
Greenpeace România a câștigat...
Termoenergetica anunță că, între 20 și 24 iunie (ora 24.00), se vor executa lucrări de reparații pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm. Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecția Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului și impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de 11 puncte termice, care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu și Camil Ressu.
De asemenea, având în vedere faptul că lucrările se desfășoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice și module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri și spitalele Colentina și Fundeni.
Blocurile sunt situate în sectoarele 1 și 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei și Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Mașina de Pâine și Județului, Șoseaua Ștefan cel Mare, Bulevardul Aviației, Calea Floreasca, Șoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum și strada Baicului.
„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, anunță compania.
Sute de blocuri din Sectorul 4 și Institutul de Neurologie rămân fără apă caldă până în 3 iulie
Termoenergetica anunță că încep lucrări de reparații la rețeaua primară din Sectorul 4, la intersecția străzilor Turnu Măgurele și Democrației, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire. Sute de blocuri și Institutul de Neurologie rămân fără apă caldă.
Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunță, vineri că, începând din data de 14 iunie reprezentanții companiei Acvatot Srl vor executa lucrări de primă urgență pentru înlocuirea conductelor de tur și de retur cu diametrul de 1100 mm din Magistrala Berceni.
„Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate la intersecția străzilor Turnu Măgurele și Democrației și impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri și Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00. Lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur și retur) cu diametrul de 1100 mm. Cu această ocazie va fi efectuată și înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcție metalică, pentru a menține siguranța în exploatare din punctul de vedere al dilatărilor rețelei de termoficare. Cu ocazia derulării acestor lucrări, echipele companiei vor efectua mai multe operațiuni tot pentru menținerea în siguranță a exploatării acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur și de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică) și înlocuirea unor aerisiri și a unor curbe de conductă și înlocuirea unui alt cupon de țeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldovița. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 290 de blocuri va fi sistată până în data de 3 iulie 2022, ora 24.00”, anunță, vineri, Termoenergetica.
De asemenea, în această perioadă vor fi efectuate și verificările hidraulice de etanșeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reșita, Giurgiului și Bulevardul Brâncoveanu.
Pentru a scăpa de desele întreruperi în furnizarea căldurii în apartamente şi a apei calde, mulţi bucureşteni iau în calcul debranşarea de la Termoenergetica şi instalarea unei centrale de apartament.
Numai că, dacă persoana respectivă vrea să ia totul de la zero, adică să parcurgă toate etapele: debranşare, proiect şi separaţie de gaze, cumpărare centrală şi calorifere, instalarea şi punerea în funcţiune a acestora, preţul total se ridică la o sumă greu de suportat de mulţi dintre oameni.
Însă cei care au deja centrală spun că e o investiţie care merită, pentru că, având centrală proprie, îţi setezi temperatura din casă cum vrei, porneşti şi opreşti căldura când doreşti şi ai apă caldă 24 de ore din 24. Citește mai mult AICI
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Greenpeace România a câștigat...
La Palatul Victoria, a fost...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...
Decizia adoptată în ședința de...
Documentul a fost parafat la Budapesta de Zsolt Hernadi,...
Trenul nou a fost anulat joi...
În şedinţa de joi a...
Legile gravitației par să se...
Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, în primele...
MF sprijină autoritățile locale...
Potrivit celui mai recent...
La data de 19 noiembrie 2024,...
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...
O nouă inițiativă legislativă promite să revoluționeze...
Scădere uşoară a vânzărilor de autoturisme Dacia în...