Prima platformă cu locuri de muncă pentru absolvenți lansată de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin Centrul de Informare, Consiliere și  Orientare în Carieră (CICOC-UAB) invită angajatorii să încarce locurile de muncă destinate absolvenților de învățământ superior, disponibile în organizațiile pe care le reprezintă, în prima platformă cu locuri de muncă pentru absolvenți lansată de Universitate.

Locurile de muncă disponibile vor putea fi înregistrate utilizând link-ul http://absolvent.uab.ro/inregistrareAngajatori.php. În funcție de solicitările angajatorilor referitoare la profilul candidatului, anunțul va fi recepționat prin email doar de către absolvenți ai programelor de studii menționate.

Platforma PRO-INSERT a fost inițiată și dezvoltată prin proiectul Mecanisme și instrumente de corelare a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (PRO-INSERT), Contract CNFIS-FDI-2017-0592, Manager de proiect: Conf.univ.dr. Larisa Dragolea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel