Prognoza meteo. Cum va fi iarna în România, când încep NINSORILE
Autor: Delia Gheață
Data publicării:
Pentru cine iubește iarna....
Pentru cine iubește iarna....
Într-adevăr, cum va fi iarna 2021-2022? Va fi una grea, cu temperaturi coborâte, cu geruri năprasnice? Nu de altceva, dar în condițiile scumpirii gazelor, a energiei electrice, va fi destul de tragic pentru bunăstarea românilor. În studiile internaționale pe energie, prognozele sunt destul de pesimiste, pentru că se anunță o iarnă destul de neprietenoasă.

Previziuni confirmate, acum, de meteorologii de la Accuweather, care au emis primele lor prognoze pentru lunile de iarnă. Iar concluzia lor este că, pentru mare parte din Europa, iarna va fi asemanătoare cu cea precedentă. În România, gerul va lovi cu adevărat undeva în ianuarie - februarie.

Potrivit Accuweather, în România va fi vreme rece cel mai probabil la începutul anului viitor, în ianuarie - februarie, relatează Antena3.

Zonele predispuse la temperaturi foarte scăzute şi ninsori puternice sunt Maramureş, Moldova şi Transilvania.

La nivelul Europei sunt aşteptate perioade cu furtuni, vânt în vestul şi sud-vestul continetului. Cele mai puternice fenomene vor avea loc cel mai probabil în sudul Franţei, Spaniei sau Portugaliei.

Citește și Va fi o iarnă CUMPLITĂ, avertizează experții americani. Și explică

Meteorologii au anunțat că în următoarele patru săptămâni vor fi perioade cu temperaturi scăzute, în special în prima parte a intervalului. Apoi, până la jumătatea lunii noiembrie, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale la mijlocul toamnei și va ploua destul de puțin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...


pixel