Regina Elisabeta renunță la TRON! Cine o va înlocui
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Regina Elisabeta, o nouă lovitură pentru nepotul Harry
Regina Elisabeta, o nouă lovitură pentru nepotul Harry
Regina urmează să se retragă de la îndatoririle regale în timp ce se pregătește pentru un viitor fără prințul Philip, a susținut un fost corespondent regal al BBC.

Regina își dorește să aibă un stil de viață mai solitar, pentru a se obișnui să traiască fără prințul Philip. Majestatea Sa simte nevoia de liniște și protecție, mai ales că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus, iar regina se încadrează în categoria de risc.

Jurnalistul a spus că, în timp ce regina s-a întors la muncă după moartea soțului ei, este puțin probabil să se întoarcă la programul ei agitat de întâlniri aglomerate, petreceri în grădină și recepții și că poate merge la Palatul Buckingham doar două zile pe săptămână pentru întâlniri.

Castelul Windsor ar fi locul unde regina urmează să se retragă, după ce va pleca de la Palatul Buckingham. Aici, în locul său, toate sarcinile sale îi revin prințului Charles, fiul ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel